Dyson hava temizleme cihazı kaç para?

İçindekiler:

  1. Dyson hava temizleme cihazı kaç para?
  2. Dyson hava temizleyici hangisi?
  3. Dyson hava temizleyici ne işe yarar?
  4. Dyson hava temizleme kaç metrekare?
  5. Dyson Hava Temizleyici kaç desibel?
  6. Dyson Hava temizleme kaç desibel?
  7. Akıllı hava temizleyici ne işe yarar?
  8. Dyson Pure Cool me kaç m2?

Dyson hava temizleme cihazı kaç para?

Dyson Pure Hot+Cool Hava Temizleme Fanı İle En Çok Karşılaştırılanlar
Dyson Pure Hot+Cool Hava Temizleme FanıDyson Pure Cool Hava Temizleme Fanı
Fiyat5.998,00 TL 4 satıcı4.649,00 TL 3 satıcı
Popülerlik3. Popüler Hava Temizleme Cihazı5. Popüler Hava Temizleme Cihazı
Ortalama Puan4 yorum1 yorum
AkıllıYokYok
2 satır daha

Dyson hava temizleyici hangisi?

Dyson Pure Cool™ hava temizleyici, havadaki zararlı kirletici maddeleri tespit eder ve LCD ekranda gerçek zamanlı olarak raporlar. Gelişmiş filtreleme sistemiyle 0,1 mikron kadar küçük partikülleri ™,95 oranında yakalar2 ve Air Multiplier™ teknolojisi ile temizlenmiş havayı odanızın tamamına dağıtır.

Dyson hava temizleyici ne işe yarar?

Dyson Pure Cool™ hava temizleyici fan, bir odanın havasını gerektiği şekilde temizlemek için standart test koşullarının2 ötesine geçerek, aynı zamanda partikülleri ve gazları otomatik olarak algılayarak, ultra ince partikülleri %99,95 oranında hapseder ve Air Multiplier™ teknolojisiyle3 temizlenmiş havayı dağıtır ve ...

Dyson hava temizleme kaç metrekare?

Önceki tasarımlarından farklı özellik sunan Dyson Pure Hot+Cool, oval amplifikatörü sayesinde üstün fan gücüyle dikkat çekiyor. 35 metrekareden 50 metrekareye kadar her türlü ortam için uygun kullanım özelliği gösteren cihaz, maksimum hava akışı sayesinde litrelerce havayı temizleyerek büyük bir odanın havasını ...

Dyson Hava Temizleyici kaç desibel?

Gürültü seviyesi sadece 40 desibel olan cihaz, en yüksek fan çalışma hızında dahi sadece 57 desibel ses çıkarıyor. Muadillerine göre son derece uygun olan bu özellik, ısıtma ve soğutma fana sahip hava temizleyiciler için benzersiz özellikler arasında yer alıyor.

Dyson Hava temizleme kaç desibel?

Makine saniyede 290 litreden fazla pürüzsüz, temiz hava üretir. 350˚ salınımla odanın her yerinde sizi ısıtmak veya soğutmak için havayı karıştırır ve dağıtır.

Akıllı hava temizleyici ne işe yarar?

Hava temizleyici otomatik olarak çalışır ve ortamdaki havayı analiz ederek gerekli iyileştirmeleri yapar. Sercair yeni nesil akıllı hava temizleme cihazı, aşırı rüzgarlı ve yağmurlu havalarda, kendini kapatma ve korumaya alma modu ile de olumsuz durumların önüne geçer.

Dyson Pure Cool me kaç m2?

Yüksek verimli filtre yapısı Dyson Pure Cool ™ filtresi 254 pliden oluşan 1.1 metrekare borosilikat mikrofiberden üretildi. Saç telinden 100 kat daha küçük olan 0.1 mikron boyutundaki ultra ince partiküllerin %99.95'ini toplar.