Aloe vera krem neye yarar?

İçindekiler:

  1. Aloe vera krem neye yarar?
  2. Dr C Tuna aloe krem ne ise yarar?
  3. Farmasi Aloe Cream nasıl kullanılır?
  4. Farmasi Aloe Vera yüz kremi nasıl kullanılır?

Aloe vera krem neye yarar?

Yanık tedavisinde sıkça kullanılan Aloe Vera Jeli, cildi kısa sürede rahatlatıyor ve iyileştiriyor. İçeriğindeki A, E, C ve B 12 vitaminleri ile cilde bakım yapıyor, egzama ve sedefe iyi geliyor, güneş yanıklarını ve tahrişleri iyileştiriyor.

Dr C Tuna aloe krem ne ise yarar?

Cildi Sürekli Nemli Tutan Bir Yüz Bakım Kremidir. Uluslararası Aloe Bilim Konseyi Tarafından Sertifikalı Ve Ecocert Onaylı S Oranında Aloe Vera Suyu İçerir. Hafif Formülü Sayesinde Yapışkan His Bırakmaz. Zeytinyağı İle Zenginleştirilmiş Formülü Cilt Bariyerini Dış Etkenlere Karşı Korumaya Yardımcıdır.

Farmasi Aloe Cream nasıl kullanılır?

Hafif formülü sayesinde yapışkan his bırakmaz. Zeytinyağı ile zenginleştirilmiş formülü cildi dış etkenlere karşı korumaya yardımcıdır. Kullanımı:Yeterli miktarda kremi temiz yüz ve boyun bölgesine uygulayın. Dairesel hareketlerle nazikçe masaj yapın.

Farmasi Aloe Vera yüz kremi nasıl kullanılır?

Zeytinyağı ile zenginleştirilmiş formülü cildi etkili bir biçimde nemlendirir. Kullanım Şekli: Temiz yüz ve boyun bölgesine masaj yaparak uygulayın. 15 dakika bekledikten sonra ılık suyla kibarca durulayın.