Passiflora şurup nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Passiflora şurup nasıl kullanılır?
  2. Passiflora şurup mu tablet mi?
  3. Passiflora ne kadar kullanılmalı?
  4. Passif Mood kapsül nasıl kullanılır?

Passiflora şurup nasıl kullanılır?

Tercihen yemek zamanı sonrasında, çocuklarda (4-10 yaş grubu) günde 1 Ölçek (5 ml) doktor tavsiyesine göre daha ufak dozlarda kullanılır. 11 yaş ve üstü yetişkinlerde uyku sorunu için yatmadana önce 2 ölçek (10 ml), gün boyunca sakinleştirici bir etki sağlamak için yemeklerden önce 1-2 ölçek kullanılabilir.

Passiflora şurup mu tablet mi?

Passiflora çiçeği özü, yiyecek ve içeceklerde lezzet verici olarak kullanıldığı gibi, cilde doğrudan sürülerek de kullanılabilmektedir. Passiflora takviyeleri genellikle şurup formda olsa da kapsül ve tablet seçenekler de bulunmaktadır.

Passiflora ne kadar kullanılmalı?

Dr. Ekrem Sezik'in passifloranın kullanım miktarı hakkında verdiği bilgiler şöyle: “Çay: 1-2 g. bitki kısmı üzerine 150 ml sıcak su ilâve edilip, 10 dakika beklendikten sonra elde edilen çayın, günde 1-4 defa içilmesi tavsiye edilmektedir.

Passif Mood kapsül nasıl kullanılır?

Günlük yaşantıdaki strese olan toleransı arttırmaya yardımcı olur. Gece kullanıldığında uykuya geçişi rahatlaştırmaya ve kolaylaştırmaya yardımcı olur. Ürün Uygulaması Günde 1 adet tok karnına içilmesi tavsiye edilir. Ürün Sunumu 30 kapsül orijinal ambalajında satışa sunulmaktadır.