Mavi Rus kedisi nasıl anlaşılır?

İçindekiler:

  1. Mavi Rus kedisi nasıl anlaşılır?
  2. Russian Blue nasıl bir kedidir?
  3. Russian Blue yavru ne yer?
  4. Russian Blue safkan mı?
  5. Bombay kedisi hangi cinsle çiftleşir?
  6. Bombay kedisi ne sever?

Mavi Rus kedisi nasıl anlaşılır?

Mavi Rus kedisi fiziksel özellikler
  1. Yetişkin mavi Rus kedilerinin ağırlıkları 3,5-7 kilo arasında değişebilir. ...
  2. Bu kedilerin en belirgin özelliklerinden biri gözleridir. ...
  3. Kürkleri mavimsi gri bir renkte ve yumuşaktır.
  4. Kulakları iridir ve az tüylü olduğu için şeffafmış izlenimi yaratır.
  5. Bacakları uzun ve kaslıdır.
Daha fazla öğe...•BE

Russian Blue nasıl bir kedidir?

Mavi Rus Kedisi Fiziksel Özellikleri Mavi rus kedi ırkının en belirgin fiziksel özelliği yumuşacık olan tüylerinin peluşu andırması ve renklerinin maviye çalan parlak gri renkte olması diyebiliriz. ... Bacakları uzun ve kaslı yapıda olan mavi rus kedilerin kuyrukları uzundur.

Russian Blue yavru ne yer?

Mavi rus kediler mama konusunda çok fazla seçici olmasalar da ihtiyaçları olan protein, vitamin ve mineralleri yeterli seviyede almaları adına premium kedi maması ile beslenmeleri tavsiye edilmektedir. Dostunuz için kedi mamasının yanında daima taze su bulundurmayı da ihmal etmemelisiniz.

Russian Blue safkan mı?

Mavi Rus safkan veya cins bir kedi türüdür. Soyun kökenleri bilinmemekle birlikte, Rusya'nın kuzeyinde bulunan Archangel Adaları'ndan geldiğine inanılmaktadır. Kışlar bölgede aşırı derecede sert geçer ki mavi Rus kedisinin soğuktan koruyan, pelüş gibi kalın bir kürke sahip olmasının nedeni de budur.

Bombay kedisi hangi cinsle çiftleşir?

Bombay kedisi, bakırdan altına kadar uzanan göz yapısı ile beraberinde tek bir rengi içeren siyah bir tüy yapısına sahiptir. Türün üremesi American Shorthair ve Burmese cinsi kedilerin çiftleşmesi sonucunda meydana geldiği bilinmektedir.

Bombay kedisi ne sever?

Minyatür bir panter gibi görünmek için dünyaya getirilen Bombay kedileri oldukça kaslıdır. Bu kediler atletik ve eğlencelidir. Aynı zamanda tırmanmayı ve atlamayı sever. Dikkat çekmeyi, aileleri ya da insanlarla birlikte olmayı severler.