Taklit ürün nereye şikayet edilir?

İçindekiler:

  1. Taklit ürün nereye şikayet edilir?
  2. Savcılığa suç duyurusunda bulunmak kaç para?
  3. Markalar nereye şikayet edilir?
  4. Savcılığa suç duyurusunda bulunmak ücretli mi?
  5. Avukat suç duyurusunda bulunabilir mi?
  6. Site yönetimini kim denetler?
  7. Apartman yönetimi ile ilgili şikayetler nereye yapılır?

Taklit ürün nereye şikayet edilir?

Alo 130 Hattı | T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Savcılığa suç duyurusunda bulunmak kaç para?

Savcılığa suç duyurusunda bulunmak için bir ücret ödemeye gerek yoktur. Savcılığa suç duyurusunda bulunmak ücretsizdir. Kişinin herhangi bir suç duyurusunda bulunabilmesi için bir ücret ödeme gereği bulunmamaktadır. Kişiler suç duyurusunda bulunurken Ücret ödeyip ödememe konusunda çelişkiye düşmelerine gerek yoktur.

Markalar nereye şikayet edilir?

BTK Tüketici Sitesi. BTK Bilgi ve İhbar Merkezi'ne 120 Numaralı Telefon Kanalıyla Ulaşılabilmektedir. BTK Bilgi ve İhbar Merkezi'ne 120 Numaralı Telefon Kanalıyla Ulaşılabilmektedir.

Savcılığa suç duyurusunda bulunmak ücretli mi?

Savcılığa suç duyurusunda bulunmak ücretsizdir.

Avukat suç duyurusunda bulunabilir mi?

Herkes ihbar hakkına sahip olup, şikayet ancak suçtan zarar gören veya mağdur tarafından başvurulabilecek bir yoldur. ... Suç duyurusunda bulunmak için avukat ile çalışma zorunluluğu yoktur.

Site yönetimini kim denetler?

Kanuna göre, site yönetimi kat malikleri arasından seçilecek bir denetçi tarafından denetlenebiliyor. Yönetimin denetlenmesi: Madde 41 – Kat malikleri kurulu, yöneticinin bu görevdeki tutumunu devamlı olarak denetler ve haklı bir sebebin çıkması halinde onu her zaman değiştirebilir.

Apartman yönetimi ile ilgili şikayetler nereye yapılır?

Kısaca özetlemek gerekirse; * Yönetimin görevleri ile ilgili sorunların denetçilere bildirilmesi, * Denetçilerin ilgili sorun hakkında yönetime uyarıda bulunması, * Yapılan uyarıdan sonra sorunun devamı söz konusu olduğu zaman ise Sulh Ceza Mahkemesine başvurulması.