Xiaomi Mi Band 6 kaç TL?

İçindekiler:

  1. Xiaomi Mi Band 6 kaç TL?
  2. Xiaomi Mi Band 6 iphone ile uyumlu mu?
  3. Mi Band 6 ne demek?
  4. Oppo watch iPhone uyumlu mu?
  5. Mi Band 6 hangi sporlar var?

Xiaomi Mi Band 6 kaç TL?

Xiaomi Mi Band 6 son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 439,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 289,01 TLŞu Andaki Fiyat: 344,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 95 TL (") daha ucuz.

Xiaomi Mi Band 6 iphone ile uyumlu mu?

Mi Band serisi İphone ile uyumludur. Sorun olmaz. Bu arada ekranı büyük bir cihaz arıyorsanız buna bakabilirsiniz.

Mi Band 6 ne demek?

Mi Smart Band 6Bir Adım İleriyeDünyadaki 1 numaralı giyilebilir bileklik markası. Belirgin kenarlar Etkileyici klasik tasarımKlasik tasarımın izinden giden Mi Smart Band 6, yenilikçi geniş ekranı ve yuvarlatılmış kenarlarıyla daha rahat bir kullanışa ve görünüme sahiptir.

Oppo watch iPhone uyumlu mu?

Oldukça sade ve anlaşılır bir arayüze sahip olan uygulama, akıllı saatlerle yapılan eşleştirme sonrasında sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor. Sadece Oppo Watch akıllı saat modelleri için de geçerli değil. Artık markanın akıllı bileklikleri de iOS cihazlarında kullanılabilir olacak.

Mi Band 6 hangi sporlar var?

30 fitness modu Bileğinizdeki kişisel antrenörMi Smart Band 6 şimdi HIIT, Basketbol, Boks ve Zumba gibi 19 yeni fitness moduna sahip. Bir bakışta kontrol edilebilen egzersiz süresi, yakılan kalori miktarı ve kalp atış hızı ile egzersizler daha etkili bir hale geliyor.