Izmir Folkart ikiz kuleler kaç katlı?

İçindekiler:

  1. Izmir Folkart ikiz kuleler kaç katlı?
  2. Folkartin sahibi kimdir?
  3. Folkart Towers kac daire var?
  4. Izmir ikiz kuleler kimin?
  5. BIVA Tower kaç katlı?
  6. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı kimdir?
  7. Mesut Sancak kimin kardeşi?
  8. Izmir Folkart nerelerde var?
  9. Folkart ın içinde neler var?
  10. Folkart Bayraklı neler var?
  11. Folkart Towers raylı sistem mi?
  12. BIVA Tower kaç metre?
  13. BIVA Tower kimin?
  14. Mesut Sancak Kimdir?

Izmir Folkart ikiz kuleler kaç katlı?

İnşaatı 2014 yılında tamamlanmış Avrupa'nın en yüksek beşinci ikiz kuleleri olan Folkart Towers, 27.000 m² arsa üzerine planlanmış 150.000 m²'lik kapalı inşaat alanıyla 200 metre yüksekliğinde, 45'er katlı 2 kuleden oluşmaktadır.

Folkartin sahibi kimdir?

Mesut Sancak, 1974 yılı Siirt doğumlu. Yaşamının ilk on yılı Van'da geçen iş adamı Mesut Sancak, bugün Saya Grup şirketi olan Folkart Yapı'ın Yönetim Kurulu Başkanı. Van'dan sonra 20 yıl İstanbul'da yaşayan Mesut Sancak, 2004 yılından itibaren de İzmir'de yaşıyor.

Folkart Towers kac daire var?

46 katlı 2 blok şeklinde yükselen Folkart Towers projesi 210 daire ve 213 ofisten meydana geliyor.

Izmir ikiz kuleler kimin?

Toplam 200 metrelik boyuyla Türkiye'nin en uzun ikiz kuleleri Folkart Towers'ı İzmir'de inşa eden Folkart Yapı, şimdi de 375 metre uzunluğundaki Highlife projesi için kolları sıvadı. 85 katlı kule projesi tamamlandığında Avrupa'nın en yüksek binası olacak.

BIVA Tower kaç katlı?

Biva Mimarlık imzasıyla İzmir/Bayraklı'da hayata geçirilen Biva Tower projesi 32 katlı tek bir kulede toplam 96 residence daireden meydana geliyor. 1+1 , 2+1 , 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede konut alanları ise metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı kimdir?

Mesut Sancak, ofisindeki dürbünle inşaat vinçlerinin yönünü gözetliyor! Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Mesut Sancak kimin kardeşi?

Ethem Sancak, evli ve üç çocuk babasıdır. İş adamı Mesut Sancak'ın ağabeyidir.

Izmir Folkart nerelerde var?

Adını Lir takımyıldızındaki en parlak yıldızdan alan Folkart Vega; Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi'nin tam karşısında, 843 konut ile 53 ticari alandan oluşuyor.

Folkart ın içinde neler var?

İçerisinde rezidans, ofis, spor kompleksi ve alışveriş merkezi bulunan bir toplu yaşam alanıdır. Proje, 27 bin metrekare araziye sahip ve 200 metre uzunluğundadır. Hem oturmak için hemde yatırım anlamında çok fazla fırsat sunan bu projede açık yüzme havuzu, spor salonu, sauna, SPA gibi imkanlar bulunmaktadır.

Folkart Bayraklı neler var?

Folkart Towers AVM bulunan Kulenin 5, 6 ve 7. katlarında yaklaşık metrekaresi kapalı 1325 metrekaresi açık olmak üzere, bünyesinde açık ve kapalı havuzlar, spa, fitness, sauna, tenis - basketbol sahaları yer alan sağlık ve spor merkezi bulunuyor.

Folkart Towers raylı sistem mi?

Folkart Towers İzmir Bayraklı'da inşa ediliyor. İki kulede ayrı ayrı 2 bodrum + zemin + 43 kattan oluşmaktadır. ... Folkart Towers projesinde, 2 kulenin çekirdek 3 gözlü şaft perdesinde kullanılmak üzere dizayn edilen ACS-P tırmanır sistem 3 pompa, 20 piston ile hareket etmektedir.

BIVA Tower kaç metre?

Konut, işyeri, sanayi yapılarında, yaratıcı tasarımlarıyla ve İzmir'de kentsel dönüşüm adımlarıyla dikkat çeken Biva Mimarlık'ın yeni projesi Biva Tower, Bayraklı'da yükseliyor.

BIVA Tower kimin?

1998 yılında mimar Vahap Yılmaz tarafından kurulan Biva, “kusursuz yapı” odaklı, bilgi ve hayal gücünün birlikteliğinin ile benzersiz yapılara imza atan bir mühendislik ve mimarlık markasıdır.

Mesut Sancak Kimdir?

Biyografi. Mesut Sancak, 1974 yılı Siirt doğumlu. Yaşamının ilk on yılı Van'da geçen iş adamı Mesut Sancak, bugün Saya Grup şirketi olan Folkart Yapı'ın Yönetim Kurulu Başkanı. Van'dan sonra 20 yıl İstanbul'da yaşayan Mesut Sancak, 2004 yılından itibaren de İzmir'de yaşıyor.