Bilal Sonses ailesi kimdir?

İçindekiler:

  1. Bilal Sonses ailesi kimdir?
  2. Bilal Sonses yaşı kaç?
  3. Bilal Sonses hangi bölüm okudu?
  4. Bilal Sonsese nasıl ulaşabilirim?
  5. Derya bedavacı kaç yaşında?
  6. Bilal Sonses Ne Okuyor?
  7. Bilal Sonses nasıl keşfedildi?
  8. Bilal Sonses Şimdiki aklım klibi nerede çekildi?
  9. Hasbelkader şarkısı ne zaman çıktı?

Bilal Sonses ailesi kimdir?

İstanbul'un Fatih semtinde doğan başarılı sanatçı baba tarafından Adıyamanlıdır. Mehmet Sonses 2002 yılında trafik kazasıyla hayatını kaybettiğinde Bilal 9 yaşındaydı. Yaşadığı zorluklar içerisinde kendisini müziğe vermiştir. Bilal Sonse'in babası Mehmet Sonses de müzisyendir.

Bilal Sonses yaşı kaç?

27 yaşında () Bilal Sonses/Yaş

Bilal Sonses hangi bölüm okudu?

İlkokul ve lise eğitimini Fatih'te tamamlayan Sonses turizme olan merakından dolayı "Mehmet İhsan Mermerci Turizm Otelcilik Lisesi'ne" kayıt olmuştur. Lise eğitimini tamamlayan Bilal Sonses daha sonrasında "Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde" Ön Lisans programı ile 2 yılda eğitimini tamamlamıştır.

Bilal Sonsese nasıl ulaşabilirim?

Bilal Sonses İletişim Bilal Sonses Telefon 0212 961 01 00.

Derya bedavacı kaç yaşında?

1981 yılında dünyaya gelen Derya Bedavacı, 7 çocuklu Sivas'lı bir ailenin 3. çocuğudur. Ailesi ile birlikte İzmir'de yaşamını sürdürmektedir. Hakan Altun ile birlikte seslendirdiği "Kavuşmalıyız" isimli tekli çalışması ile tüm dikkatleri üzerine çekmiştir.

Bilal Sonses Ne Okuyor?

Lise eğitimini tamamlayan Bilal Sonses daha sonrasında "Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde" Ön Lisans programı ile 2 yılda eğitimini tamamlamıştır. Lisans eğitimini ise "Düzce Üniversitesi'nde" sürdürmeye devam etmektedir. Başarılı genç popçunun boyu 1,76 m dir ve Türk erkekleri için ideal boydadır.

Bilal Sonses nasıl keşfedildi?

Ünlü pop müzik sanatçısı ve bestecisi Bilal Sonses magazin gündeminde sık konuşulan isimler arasında yer aldı. Türk pop müziğin genç yeteneklerinden biri olan sanatçı Youtube' da 2015 yılında kendi isminde bir kanal açmıştır. Ayla Çelik'in Bağdat isimli parçasını videolarında paylaşınca sükse yakalamıştır.

Bilal Sonses Şimdiki aklım klibi nerede çekildi?

Güncelleme : 01.04.2021 11:44. Bilal Sonses yeni single çalışması 'Şimdiki Aklım'la bir kez daha müzikseverlerle buluştu. Şarkının klibinde çocukluk arkadaşlarını oynatan Sonses, klibin bir bölümünü de doğduğu mahalle olan Mevlanakapı'da çekti.

Hasbelkader şarkısı ne zaman çıktı?

Dilekçede, Sonses'in Yıldız Tilbe ile gerçekleştirdiği ve 'de yayımladığı "Hasbelkader" isimli düette, Şahin'in bestesini birebir kullandığı aktarılarak, Sonses'in basında ve sosyal medyada, söz konusu eserin bestesinin kendisine ait olduğu yönünde beyanatlar verdiği kaydedildi.