Ay Boğa burcunda ne olur?

İçindekiler:

  1. Ay Boğa burcunda ne olur?
  2. Boğa burcu hangi grup?
  3. Yükselen burç nedir ve neler gösterir?
  4. Başağın Ay burcu nedir?
  5. Toprak ve su burçları hangileri?
  6. Ay burcu neyi anlatıyor?
  7. Yükselen burç ne işe yarıyo?

Ay Boğa burcunda ne olur?

Boğa burcu Ay'ın yüceldiği burçtur. ... Ay bu burçta rahat eder ve doğasının özelliklerini kolayca sergiler. Boğa burcundaki Ay'ın ihtiyaçları ve duygusal tepkileri dengeli, sabırlı ve süreklilik içerir. Dünyevi huzuru arar ve elde etmek ister.

Boğa burcu hangi grup?

Burçlar ateş, toprak, hava ve su olmak üzere 4 gruba ayrılmıştır. Ateş burçları Koç, Aslan ve Yay burcu; Toprak burçları Boğa, Başak ve Oğlak; Hava burcu İkizler, Terazi ve Kova, Su burcu Akrep, Balık ve Yengeç burçlarından oluşmaktadır. Doğum tarihi ve aya göre hangi gruba ve burca ait olduğunuzu öğrenmeniz mümkün.

Yükselen burç nedir ve neler gösterir?

Yükselen burç kişinin yakın çevresini, fiziksel özelliklerini, imajını, kişinin diğer insanlar üzerinde bıraktığı ilk etkiyi, doğal savunma mekanizmalarını, çocukluk çağlarındaki yaşam koşullarını simgeler. Yükselen burcumuzu, insanları karşıladığımız evimizin giriş kapısına benzetebiliriz.

Başağın Ay burcu nedir?

Başak burcu 22 Ağustos ile 23 Eylül arasında yer almaktadır. Yönetici gezegeni Merkür olan bu burç, toprak grubunda yer almaktadır ve değişken bir yapıdadır. Başak burcunun şanslı günü çarşamba, şanslı rakamı ise beştir.

Toprak ve su burçları hangileri?

TOPRAK GRUBU: Bu grubun burçları: Boğa, Başak ve Oğlak'tır. Toprak grubu burçları; 'güven' kelimesini, prensip haline getirecek kadar önceliğe alırlar. Kendilerini oldukça önemserler.

Ay burcu neyi anlatıyor?

Kısaca Ay buru, Güneş burçlarından farklılaşan ve doğduğunuzda Ay'ın bulunduğu aya göre hesaplanan burçtur. ... Yükselen burcumuz başkalarına nasıl göründüğünüzü gösterirken, Ay burcunuz başkaları tarafından nasıl algılandığınızı ifade eder.

Yükselen burç ne işe yarıyo?

Siz doğdunuz anda doğu ufkunda yükselmekte olan burca yükselen burç diyoruz. ... İlk tanışmalarınızda kişiler Güneş burcunuzu değil, yükselen burcunuzu algılar. Ancak sizi tanıdıkça, öğrendikçe Güneş burcunuzu da hissetmeye başlarlar. Kısacası ilk intibayı yükselen burcunuz sağlar.