BB krem hangi cilt tipleri için uygundur?

İçindekiler:

  1. BB krem hangi cilt tipleri için uygundur?
  2. Note BB Krem 500 Hangi cilt tipleri için uygundur?
  3. BB krem sivilceleri kapatır mı?
  4. BB krem ne kadar süre kullanılır?
  5. Note BB Cream Advanced Skin Corrector ne işe yarar?
  6. Note BB mini set ne işe yarar?

BB krem hangi cilt tipleri için uygundur?

Genellikle medium orta ton bb kremler çoğu cilt rengine uygundur. Cilt tonu fazla beyaz olan kişiler ise açık tonlu bb kremler tercih etmelidir.

Note BB Krem 500 Hangi cilt tipleri için uygundur?

Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygundur. SPF15 Güneşe karşı koruma özelliğine sahiptir. Doğal görünümü olması sayesinde tüm yaş gruplarının kullanımına uygundur. Note BB Krem Doğal Kapatıcılık 01, cildinde pürüzsüz ve aydınlık bir görüntü yaratmak isteyenler için ideal bir üründür.

BB krem sivilceleri kapatır mı?

BB kremler yağ oranı düşük ürünler oldukları için sivilceli ciltlerde de rahatlıkla kullanılabilir. Üstelik kapatıcı etkisi sayesinde sivilce izlerinin rahatsız edici görüntüsünden de kurtulabilirsin.

BB krem ne kadar süre kullanılır?

Fondöten ve BB kremlerinde kullanım süresi 2 yıldır ve 2 yıldan sonra kesinlikle kullanılmamalıdır. Dudak nemlendirici ürünlerinin kullanım ömrü 6 aydır. 6 aydan sonra kullanılan lip glosslar dudak kuruluğuna ve uçuklara sebep olabilir.

Note BB Cream Advanced Skin Corrector ne işe yarar?

Bb Krem, Cilt Tonunu Eşitler Ve Cilde Doğal Bir Görünüm Kazandırır. Bunun Yanı Sıra Besleyici Ve Nemlendirici Özelliği Ile Cildi Pürüzsüzleştirerek Lekeleri Azaltmaya Yardımcı Olur. ... Üzüm Ve Turunç Kabuğu Özleri, Cilt Lekelerinin Görünürlüğünü Azaltmaya Yardımcı Olur.

Note BB mini set ne işe yarar?

NOTE Bb Cream Seyahat Seti Cildinde pürüzsüz ve aydınlık bir görüntü yaratmak isteyenler için ideal bir üründür. İçeriğindeki buğday özü, cildinin daha genç ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur. E Vitamini, cildini dış etkenlere karşı korurken, Ayçiçek yağı ise cilt tonunu düzenlemeye yardımcı olur.