Durex Masaj Jeli nerede kullanılır?

İçindekiler:

  1. Durex Masaj Jeli nerede kullanılır?
  2. Durex kayganlaştırıcı nereye sürülür?
  3. Durex kayganlaştırıcı jel su bazlı mı?
  4. Durex kayganlaştırıcı jel hisset nedir?
  5. Vajinal kayganlaştırıcı krem nasıl kullanılır?
  6. 48 hours masaj jeli ne işe yarar?
  7. Su bazlı kayganlaştırıcı jel nasıl kullanılır?
  8. Kayganlaştırıcı olarak ne kullanılabilir?
  9. Durex Play kaç TL?
  10. Durex hisset jel ne işe yarar?
  11. 48 hours Gold içecek ne işe yarar?
  12. 48 hours Gold icecek ne ise yarar?
  13. Doğal kayganlaştırıcı olarak ne kullanılabilir?
  14. Durex Play 2 in 1 Nedir?

Durex Masaj Jeli nerede kullanılır?

Cinsel bölge haricinde, tüm vücut için de, masaj yağı olarak, rahatlıkla kullanılabilir.

Durex kayganlaştırıcı nereye sürülür?

Kayganlaştırıcı Krem Nasıl Kullanılır? Kayganlaştırıcı krem cinsel ilişki öncesi yani penis vajinaya girmeden hemen önce penise ve vajina girişine sürülerek kullanılır.

Durex kayganlaştırıcı jel su bazlı mı?

*Su bazlı formüle sahiptir. *Cinsel bölgede kullanım için de uygundur. *Dermatolojik olarak test edilmiştir. *Durex prezervatifler ile birlikte kullanılabilir.

Durex kayganlaştırıcı jel hisset nedir?

Durex Play Yakın Hisset kayganlaştırıcı, ipeksi ve hafif formu sayesinde rahatlatıcı etkiye sahiptir. ... Su bazlı kayganlaştırıcı, akıcı ve soft formda olduğu için benzersiz bir kayganlık sağlar. Kayganlaştırıcı jel, su bazlı içeriği sayesinde doğal bir ilişki için gerekli olan rahatlık hissi ve kayganlık sağlar.

Vajinal kayganlaştırıcı krem nasıl kullanılır?

Erkeğin kayganlaştırıcıyı penisine ve vajina kenarına sürmesi yeterlidir. Kayganlaştırıcı penis ucuna sürülebileceği gibi prezervatife de sürülebilir. Hassasiyeti arttırmak için de, penetrasyon öncesinde prezervatifin ucuna bir damla daha kayganlaştırıcı sürebilirsiniz.

48 hours masaj jeli ne işe yarar?

Vajinal kuruluğu önleyerek rahatlık ve maksimum zevk alınmasını sağlar. Masajınızı ve ilişkinizi daha keyifli hale getirmek için mükemmel bir kayganlaştırıcı jel ürünüdür. 48 Hours Masaj Jeli yumuşak, rahatlatıcı, kaygan özellikleri ile öne çıkar.

Su bazlı kayganlaştırıcı jel nasıl kullanılır?

Kayganlaştırıcılar su, yağ, petrol ve silikon bazlı olarak ayrılır. İdeal olan ilişki sırasında çay kaşığı büyüklüğünde bir miktarda kayganlaştırıcı kullanmaktır. Erkeğin kayganlaştırıcıyı penisine ve vajina kenarına sürmesi yeterlidir. Kayganlaştırıcı penis ucuna sürülebileceği gibi prezervatife de sürülebilir.

Kayganlaştırıcı olarak ne kullanılabilir?

Kayganlaştırıcılar su, yağ, petrol ve silikon bazlı olarak ayrılır. İdeal olan ilişki sırasında çay kaşığı büyüklüğünde bir miktarda kayganlaştırıcı kullanmaktır. Erkeğin kayganlaştırıcıyı penisine ve vajina kenarına sürmesi yeterlidir. Kayganlaştırıcı penis ucuna sürülebileceği gibi prezervatife de sürülebilir.

Durex Play kaç TL?

Fiyat Analizi. Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 29,90 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 19,60 TLŞu Andaki Fiyat: 22,93 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 7 TL (%23) daha ucuz.

Durex hisset jel ne işe yarar?

Durex Play Jelleri vajinal kuruluklarda ve özel bölgelerinizde rahatlama sağlarken her iki tarafın da zevkli anlar yaşamasını sağlar. Durex Play Feel Kayganlaştırıcı, suda erir ve kolayca yıkanıp çıkarılabilir. Yapışkan değildir ve leke bırakmaz.

48 hours Gold içecek ne işe yarar?

Doğal Ginseng ve eşsiz nar aroması ile üretilen 48 Hours Gold Ginseng Enerji İçeceği, size enerji verir ve yüksek bir performansa sahip olmanıza yardımcı olur. Kafein ve vitamin/minarellerle zengileştirilmiş olan 48 Hours Gold Ginseng Enerji İçeceği sizi asla yarı yolda bırakmaz.

48 hours Gold icecek ne ise yarar?

Bağışıklık sistemini destekler. Kansere karşı vücut direncini destekler. Yorgunlukla mücadele eder, enerji verir. Kan şekerini düşürür.

Doğal kayganlaştırıcı olarak ne kullanılabilir?

Doğal kayganlaştırıcılar olarak kullanılan sıvı yağlar arasında zeytinyağı, buğday yağı ve kantaron yağına görürken katı yağlar arasında hindistan cevizi yağına rastlanabilir. Yağlara ek olarak bazı ağaç reçineleri ve aloe vera özütü de kayganlaştırıcı olarak tercih edilmiştir.

Durex Play 2 in 1 Nedir?

Durex Play 2 in 1 Massage Gel Sensual 200 ml, ylang ylangözleri içeren kayganlaştırıcı jeldir. Su bazlı kayganlaştırıcı ve masaj jeli. Cinsel uyarılmada yetersizlik, stres, cinsel isteksizlik,psikolojik rahatsızlıklar, bazı ilaçlar vajina kuruluğuna neden olabilir. Doğumkontrol hapları da kuruluğa yol açabilir.