Herşey dahil fiyat nedir?

İçindekiler:

  1. Herşey dahil fiyat nedir?
  2. Yarım pansiyon Su ücretli mi?
  3. Tatil Budur kime ait?
  4. 7 yıldızlı otel nerede var?
  5. Mika Tur un sahibi kim?
  6. Jolly Tur un sahibi kim?

Herşey dahil fiyat nedir?

Her şey dahil konsept; konaklama süresince 3 öğün yemeklerin, 5 çayı ve atıştırmalıklarla gün boyunca içeceklerin (alkolsüz içeceklerle - yerli alkollü içecekler) konaklama ücretine dahil edilmiş halidir. Otellerdeki aktiviteler bu konseptte dahil değildir.

Yarım pansiyon Su ücretli mi?

Yarım pansiyon konaklama dışında içeceklerin ücretli olup olmadığı tamamen otel konseptine bağlı olsa da otellerin çoğunda öğün sırasında alınan içecekler ücretsizdir. ... Örneğin, sabah kahvaltısında alınan çay, su, meyve suyu gibi içecekler ücretsizdir ve menüye dahildir.

Tatil Budur kime ait?

İş Girişim Sermayesi, turizm sektörünün büyüyen oyuncusu olan TATİLBUDUR.COM'daki yatırımını 2020 yılında büyütmüş ve hisse miktarını artırmıştır. İş Girişim Sermayesi'nin ortak olmasıyla mali olarak gücüne güç katan TATİLBUDUR.COM turizm sektöründe liderliği hedeflemektedir.

7 yıldızlı otel nerede var?

7 yıldızlı otel denince hepimizin aklına ilk olarak Dubai'deki Burj Al Arab Jumeriah geliyor. Yelkene benzeyen tasarımıyla Dubai'nin simgesi haline gelen otel gerçekten de lüks anlayışını ekstra bir seviyeye taşıyor.

Mika Tur un sahibi kim?

İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile Polonyalı köklü özel sermaye fonu MCI Private Ventures FIZ ve Barış Aksoy, Türk turizm sektöründe “Tatil Budur” markasıyla Mika Tur'un yüzde 80'ini satın aldı.

Jolly Tur un sahibi kim?

Jolly Tur, Ahmet Mete Vardar'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mert Vardar'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ortaklığında yönetilmeye devam etmektedir.