İçim Fit süt ne zaman içilmeli?

İçindekiler:

  1. İçim Fit süt ne zaman içilmeli?
  2. İçim Fit yüksek protein ne zaman içilmeli?
  3. İçim Fit süt sağlıklı mı?
  4. Içim fit protein ne kadar?
  5. Içim fit protein tozu var mı?
  6. Icim fit nedir?
  7. Içim fit yüksek protein kac kalori?

İçim Fit süt ne zaman içilmeli?

İçim Fit Proteinli Süt Ailesi İçim Fit Yüksek Proteinli Süt ailesinde yer alan tüm çeşitler, spor sonrasında ve ara öğünlerde tüketmek için ideal alternatiflerdir.

İçim Fit yüksek protein ne zaman içilmeli?

Yüksek proteinli İçim Fit, özel formülüyle vücudun protein ihtiyacının karşılanmasına, fazla yağların yakılmasına ve böylece daha fit bir görünüme kavuşulmasına yardımcı olur. Son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir.

İçim Fit süt sağlıklı mı?

İlave şeker içermeyen ve 100 ml'inde sadece 50 kalori bulunan düşük kalorili İçim Fit süt, spor sırasında tüketime uygun ve ara öğünler için sağlıklı bir alternatif. Aynı zamanda yağsız süt içeriği ile de diyet yapanlar için ideal bir ürün.

Içim fit protein ne kadar?

İçim Fit ile Daha Fazlası Senin Elinde Şimdi yağsız ve laktozsuz İçim Fit Süt bir şişesindeki 30gr protein ile sağlıklı beslenmenin vazgeçilmezi oluyor.

Içim fit protein tozu var mı?

İçim Fit içerisinde protein tozu yer almıyor.

Icim fit nedir?

İçim Fit Süt, yüksek proteinli yağsız süttür. 500 ml şişesinde 30 gram yüksek protein barındıran yağsız İçim Fit Süt, spor sırasında ve ara öğünlerde tüketim için ideal bir alternatif sunar. ... İçim Fit günlük protein ihtiyacınızın %60'ını karşılar.

Içim fit yüksek protein kac kalori?

İçim Fit Süt Çikolatalının 100 gramında 50 kcal kalori, ayrıca 1 Su Bardağı yani 200 gram İçim Fit Süt Çikolatalıda 100 kalori bulunmaktadır. İçim Fit Süt Çikolatalı, protein içeriği yüksek sporcularında tüketebileceği bir süt çeşididir.