Galatasaray Fan Token nedir?

İçindekiler:

  1. Galatasaray Fan Token nedir?
  2. Galatasaray Fan Token kaç TL?
  3. Fan Token piyasa ne demek?
  4. Fan token nedir?
  5. Fan token nedir ne işe yarar?

Galatasaray Fan Token nedir?

tarihinde piyasaya sürülen GAL (Galatasaray Fan Token), Galatasaray spor kulübünün resmi taraftar token'ıdır. ... Fan token olarak bilinen taraftar tokenları, spor kulüplerinin taraftarları ile daha fazla iletişimde olmalarını ve karşılıklı avantajlardan yararlanmalarını sağlıyor.

Galatasaray Fan Token kaç TL?

Galatasaray Fan Token bugünkü fiyatı ₺74.23 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺26,962,112 TRY.

Fan Token piyasa ne demek?

Paribu'da listelenen fan token'lar, Socios platformunun spor kulüpleri ve taraftarlar arasındaki etkileşimi artırma, taraftarlara kulüp kararlarında söz sahibi olma ve kulübün sağlayacağı avantajlardan yararlanma imkânı sunan kripto paralardır.

Fan token nedir?

FAN TOKEN NEDİR? Fan token'in diğer adı taraftar token'dir. Bu token'ler spor kulüpleri ile taraftarları arasındaki etkileşimi güçlendirmek, taraftarlara bazı konularda söz hakkı vermek, ayrıcalık tanımak, avantajlar sağlamak amacıyla çıkarılır. ... Token sahibi takımlar arasında dünya çapında birçok kulüp vardır.

Fan token nedir ne işe yarar?

Fan token'in diğer adı taraftar token'dir. Bu token'ler spor kulüpleri ile taraftarları arasındaki etkileşimi güçlendirmek, taraftarlara bazı konularda söz hakkı vermek, ayrıcalık tanımak, avantajlar sağlamak amacıyla çıkarılır. Bu token'ler blokchain altyapısıyla çalışır.