MetLife Odemesi nedir?

İçindekiler:

  1. MetLife Odemesi nedir?
  2. Bireysel emeklilik MetLife nedir?
  3. Yıllık kredi hayat sigortası nedir DenizBank?
  4. MetLife nedir ne işe yarar?

MetLife Odemesi nedir?

Devlet katkısı, düzenli veya toplu olarak yatırdığınız tüm katkı paylarının %'i oranında size ödenir. Örneğin, aylık 200 TL katkı payı ödüyorsanız her ay 50 TL, 1.000 TL ödüyorsanız her ay 250 TL Devlet Katkısı ödenir. Katkı payınızı ne kadar yüksek tutarsanız o kadar yüksek devlet katkı payından yararlanırsınız.

Bireysel emeklilik MetLife nedir?

Bireysel Emeklilik, katılımcılara emeklilik dönemleri için düzenli gelir ve ekonomik refah sağlamayı amaçlayan bir sistemdir. ... 56 yaşını doldurmanız ve en az 10 yıl sistemde kalmanız durumunda emekliliğinizde ek gelir sağlar.

Yıllık kredi hayat sigortası nedir DenizBank?

Bankamızdan kredi kullanan müşterilerimizin, sigorta süresi içinde yaşamını kaybetmesi, kaza veya hastalık sonucu kalıcı sakatlık halinde, ek teminat satın aldıysa istemdışı işsiz kalması durumunda kredi borcunun sigorta şirketi tarafından kapatılmasını amaçlayan sigortadır.

MetLife nedir ne işe yarar?

- Tam veya kısmi bir sakatlık durumunda hayatınızı aynı şekilde idame ettirmenizi sağlayan maddi bir güvence sağlar. - Beklenmedik ve yüksek tedavi masraflarınızı karşılamanıza destek olur ve böylece en iyi tedaviyi almanıza katkıda bulunur.