Bodrum Datça arası karayolu ile kaç km?

İçindekiler:

  1. Bodrum Datça arası karayolu ile kaç km?
  2. Bodrum Havalimanı'ndan Datça'ya Nasıl Gidilir?
  3. Datça ilçesi nereye bağlı?
  4. Muğladan Datça'ya Nasıl Gidilir?
  5. Datçaya hangi yoldan gidilir?
  6. Uçakla Datçaya nasıl gidilir?
  7. Ankaradan Datçaya hangi yoldan gidilir?
  8. Datça nerededir nasıl gidilir?
  9. Muğla merkezden Datçaya nasıl gidilir?
  10. Bodrum Datça arası feribot kaç km?
  11. Bodrum Datça feribotu kaç TL?
  12. Eski Datça Ne Yapılır?
  13. Ankaradan Datça'ya hangi yoldan gidilir?

Bodrum Datça arası karayolu ile kaç km?

Bodrum'dan Datça'ya karayolu ile ulaşım sağlamak istiyorsanız yaklaşık olarak 4 saatinizi bu yolculuğa ayırmalısınız. 230 kmlik bu yolda ulaşım yorucu olmanın yanı sıra oldukça uzun sürüyor.

Bodrum Havalimanı'ndan Datça'ya Nasıl Gidilir?

Datça'ya en kolay ve en kısa ulaşım yöntemi Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Milas Bodrum Havalimanı'nı kullanarak, havalimanından araç kiralayarak Bodrum Marina'dan Datça'ya feribotla geçmek. Bodrum-Datça feribotu araçsız yolcu da kabul ediyor. Bodrum-Fatça feribotla ulaşım 2 saat sürüyor.

Datça ilçesi nereye bağlı?

Datça
Muğla'da yeri
ÜlkeTürkiye
İlMuğla
Coğrafi bölgeEge Bölgesi
15 satır daha

Muğladan Datça'ya Nasıl Gidilir?

Eğer Muğla'da inerseniz önce Marmaris otogarına oradan Datça dolmuşlarına aktarma yaparak ulaşabilirsiniz. Havayolu tercih eden kişiler için iki alternatif vardır. Bunlardan birisi Bodrum Milas havalimanını kullanarak buradan Bodrum Datça feribotu ile yada kara yolu ile ulaşabilirsiniz.

Datçaya hangi yoldan gidilir?

Karayolu ile Datça'ya Ulaşım İstanbul'dan yola çıkıp Gebze, Gemlik, Karacabey, Susurluk üzerinden yola devam edip Balıkesir, Akhisar, Manisa, İzmir'i geçtikten sonra Söke, Milas, Bodrum ardından feribot ile Datça'ya gidiş sağlanmaktadır.

Uçakla Datçaya nasıl gidilir?

Datça'ya havayolu ile ulaşım için Dalaman ve Bodrum Havalimanlarına yapılan uçuşları seçebilirsiniz. Bu iki havalimanına da seferleri olan Pegasus Havayolları, Onur Air, Sun Express, Atlas Jet Havayolları ve Türk Hava Yolları'nın uçuşlarından yararlanabilirsiniz.

Ankaradan Datçaya hangi yoldan gidilir?

Otobüs ile gitmek isterseniz direkt olarak seferler bulunmaktadır. Ortalama ücreti 150 TL olan otobüs yolculuğunun süresi yaklaşık 11 saattir. Ankara'dan Datça'ya özel aracınızla gitmek isterseniz Polatlı üzerinden Afyon'a, sonrasında Denizli yolunu takip ederek Muğla'ya gitmelisiniz.

Datça nerededir nasıl gidilir?

Muğla Datça'ya ulaşımın en kolay olduğu yollardan bir tanesi Bodrum ilçesinden olmaktadır. Buraya Bodrum'daki Milas Bodrum havalimanı kullanılarak ve havalimanından araç kiralayarak yada servis kullanarak gidilebilir. Bir diğer yol ise Bodrum Marina'dan Datça ilçesine feribot ile geçmektir.

Muğla merkezden Datçaya nasıl gidilir?

Eğer Muğla'da inerseniz önce Marmaris otogarına oradan Datça dolmuşlarına aktarma yaparak ulaşabilirsiniz. Havayolu tercih eden kişiler için iki alternatif vardır. Bunlardan birisi Bodrum Milas havalimanını kullanarak buradan Bodrum Datça feribotu ile yada kara yolu ile ulaşabilirsiniz.

Bodrum Datça arası feribot kaç km?

A.Ş.'nin işlettiği Bodrum-Datça Feribot seferleri ile 230 kilometrelik ortalama 4 saatte gidilen karayolu mesafesi, 18.5 deniz mili uzunluğundaki feribot yolculuğu ile 1 saat 45 dakikada tamamlanabiliyor.

Bodrum Datça feribotu kaç TL?

Datça Feribot Fiyatları ;
1 Kişi Tek Yön70 TL
1 Küçük Motosiklet (0-150 cc)95 TL
Araç İçi Sürücü Harici Yolcu Başına35 TL
Bisiklet15 TL
65 Yaş Üzeri YolcuÜcretsiz
12 satır daha

Eski Datça Ne Yapılır?

Datça'da Gezilecek Yerler
  • Kumluk Plajı
  • Sevgi Yolu.
  • Knidos Antik Kenti.
  • Can Yücel Evi.
  • Surf Tatil Köyü
  • Gebekum Tabiat Parkı
  • Tarihi Yel Değirmeni.
  • Mehmet Ali Ağa Mansion.
Daha fazla öğe...

Ankaradan Datça'ya hangi yoldan gidilir?

Ankara'dan Datça'ya özel aracınızla gitmek isterseniz Polatlı üzerinden Afyon'a, sonrasında Denizli yolunu takip ederek Muğla'ya gitmelisiniz. Muğla merkezden Marmaris yoluna sapıp, Marmaris'e gelindiğinde ise Datça tabelasını takip ederek yolculuğu tamamlayabilirsiniz. Ankara Datça arası toplam mesafe 750 km dir.