Farmasi ürünleri nerede üretiliyor?

İçindekiler:

  1. Farmasi ürünleri nerede üretiliyor?
  2. Farmasi Türk malı mı?
  3. Farmasi nin sahibi kim?
  4. Farmasi kaç yıllık?
  5. Farmasi tamamen bitkisel mi?
  6. Farmasi gerçekten bitkisel mi?
  7. Ersağ hangi ülkenin malı?
  8. Cevdet Tuna aslen nereli?
  9. Farmasi ürünlerini kim üretiyor?
  10. Farmasi kolajen helal mi?
  11. Farmasi Cruelty Free mi?
  12. Farmasi kaç yılında kozmetik kuruldu?
  13. Dr Cevdet Tuna ne zaman öldü?
  14. Farmasi yüzde yüz bitkisel mi?
  15. Farmasi ürünleri kimyasal içeriyor mu?
  16. Farmasi 100 bitkisel mi?
  17. Ersağ Temizlik ürünleri kime ait?
  18. Ersağ ürünleri gerçekten organik mi?
  19. Cevdet Tunanin kac cocugu var?

Farmasi ürünleri nerede üretiliyor?

Günümüzde 2 bini aşkın ürün çeşidiyle hizmet veren Farmasi, ürünlerini İstanbul Ömerli'de bulunan 100.000 m² büyüklüğü olan ve yıllık 500 milyon üretim kapasitesi bulunan tesisinde üretiyor.

Farmasi Türk malı mı?

Bugün birçok kozmetik ürün şirketi tarafından alınabilmesi mümkün bile olmayan çeşitli kalite belgeleri ve özel ürün sertifikaları ile yoluna devam eden Farmasi, bu aşamada da ISO 27001 Belgesi ile Türk malı olduğunun tescilini almıştır.

Farmasi nin sahibi kim?

Farmasi'nin kurucusu Dr. Cevdet Tuna, Cumhuriyetin ilk doktorlarından.

Farmasi kaç yıllık?

Günlük bir ton üretim kapasitesine sahip olan farmasi, 64 yıllık tecrübesi sayesinde beklentileri en güzel şekilde karşılamıştır. Firmanın Türkiye' de ve dünyada satış stratejisi ise, doğrudan pazarlamadır.

Farmasi tamamen bitkisel mi?

Kozmetikten cilt bakımına, ev temizliğinden parfümlere kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Farmasi markasının ürünleri tamamen bitkisel içerikli olup, helal sertifikası da dahil olmak üzere bir çok yüksek standartlar sertifikasına sahiptir.

Farmasi gerçekten bitkisel mi?

Farmasi'yi diğer kozmetik firmalarından ayıran en önemli özelliği bitkisel ürünler üretmesidir. ... Farmasi ürünlerinin helal ve doğal olmasının yanı sıra milli olması da ekonomiye yarar sağlama anlamında oldukça büyük katkıya sahiptir.

Ersağ hangi ülkenin malı?

Ersağ firması, temizlik ve kozmetik ürünlerini tamamen yerli imkanlarla üretim %100 TÜRK MALIDIR.Paranız ülkemizde kalsın.

Cevdet Tuna aslen nereli?

Dr. Cevdet Tuna 1923 yılında Edirne'de doğdu. Farmasi Kozmetik Kurucusu Ünlü Bilim Adamı Dr. Cevdet Tuna Ailenin 9 çocuğundan (Ailenin 9 çocuğu 11 üniversite bitirmiştir) 7.si olan 1930 yılında ilk öğretim hayatına Edirne'nin Balıkpazarı İlkokulu'nda başlamıştır.

Farmasi ürünlerini kim üretiyor?

2003 yılında alınan karar ile Tan sağlık hizmetleri ve Alize kozmetik isimli şirketler birleşti. Bu birleşme sonrasında edinilen başarılar sayesinde dünya da her 200 kişiden biri Farmasi ürünlerini kullanmaya başladı.

Farmasi kolajen helal mi?

Nutriplus Kollajen Tablet, %100 helal sertifikalı sığır kollajeninden elde edilmektedir.

Farmasi Cruelty Free mi?

Cevdet Tuna markaları tüm ürünler, Farmasi laboratuvarlarında, insan sağlığını koruyan, en yüksek kalite standartlarında ve çevre dostu yöntemlerle üretiliyor. Üretimin hiçbir aşamasında hayvanlar üzerinde test yapmadığını PETA'dan aldığı 'Cruelty Free (Hayvanlar Üzerinde Test Yapılmaz)' sertifikasıyla kanıtlıyor.

Farmasi kaç yılında kozmetik kuruldu?

1950 yılında Doktor Cevdet Tuna tarafından kurulan Farmasi, Tan sağlık hizmetleri adı altında, ilaç, ham madde, üretim ve ithalat amacı ile kurulmuştur. 1995 yılında kozmetik alanında duyulan ihtiyaç ve talepler doğrultusunda Alize kozmetik ismi ile ikinci şirketini kurdu.

Dr Cevdet Tuna ne zaman öldü?

Hakan Tuna yönetiminde olan Farmasi Kozmetik A. Ş'yi ziyaret ederek eski formülleri hakkında yöneticilerle sohbetler gerçekleştirme olan Farmasi kurucusu Dr. Sn. Cevdet Tuna, 01.05.2017 tarihinde 94 yaşında vefat etmiştir.

Farmasi yüzde yüz bitkisel mi?

Farmasi ürünleri bitkisel mi sorusu Farmasi kullanmak isteyenlerin en merak ettiği konulardandır, evet bu ürünler tamamen doğal, bitkisel içerikli ve sağlıklıdır.

Farmasi ürünleri kimyasal içeriyor mu?

Farmasi ürünleri içerisine, insan sağlığını olumsuz etkileyen maddeler katılmamaktadır. Farmasi firmasının en çok dikkat ettiği nokta, kimyasal ve kanserojen içeren maddelerin, üretiminden uzak tutulmasıdır. ... Farmasi ürünleri, iyi imalat uygulamaları sertifikası ille HHP kullanarak üretilmektedir.

Farmasi 100 bitkisel mi?

Kozmetikten cilt bakımına, ev temizliğinden parfümlere kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Farmasi markasının ürünleri tamamen bitkisel içerikli olup, helal sertifikası da dahil olmak üzere bir çok yüksek standartlar sertifikasına sahiptir.

Ersağ Temizlik ürünleri kime ait?

Ersağ temizlik ürünleri şirketinin sahibi,kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Bekir SARI'dır.

Ersağ ürünleri gerçekten organik mi?

ERSAĞ ÜRÜNLERİ DOĞAL ve BİTKİSELMİDİR? Temizlik Ve Kozmetik Ürünlerinde % 100 Doğal, Bitkisel Ya Da Doğal İçerikli Denilmesi İlgili Bakanlıklar Tarafından Yasalaştırılmıştır. Bir Ürüne % 100 Bitkisel Diyebilmek İçin Su Hariç Sadece Bitki Ya Da Bitki Ekstraktından Elde Etmiş Olduğunuz Ürün % 100 Bitkiseldir.

Cevdet Tunanin kac cocugu var?

Farmasi Kozmetik Kurucusu Ünlü Bilim Adamı Dr. Cevdet Tuna Ailenin 9 çocuğundan (Ailenin 9 çocuğu 11 üniversite bitirmiştir) 7.si olan 1930 yılında ilk öğretim hayatına Edirne'nin Balıkpazarı İlkokulu'nda başlamıştır.