Persil markası kimin?

İçindekiler:

  1. Persil markası kimin?
  2. Persil Sıvı deterjan kimin?
  3. Mintax Türk malı mı?
  4. Bingo deterjanın sahibi kimdir?
  5. Persil beyazlar için sıvı deterjan hangisi?
  6. Ariel toz deterjan hangi ülkenin malı?
  7. Ariel Matik nerede üretiliyor?
  8. Ariel deterjan hangi ülkenin malı?
  9. Bingo nun sahibi kim?
  10. Bingo Türk malı mı?
  11. ABC Türk Malı mi?
  12. Tursil çamaşır deterjanı hangi ülkenin?

Persil markası kimin?

Persil, Unilever tarafından üretilip pazarlandığı, Birleşik Krallık, İrlanda, Fransa, Latin Amerika (Meksika hariç), Çin, Avustralya ve Yeni Zelanda hariç tüm dünyada Henkel tarafından üretilen ve pazarlanan bir deterjan markasıdır.

Persil Sıvı deterjan kimin?

Henkel'e ait bir marka olarak 1907 yılından beri sektörde yer alan Persil, sıvı deterjan ürünleri ile çamaşır yıkamayı daha keyifli bir hale getiriyor.

Mintax Türk malı mı?

Omo, Unilever şirketine ait bir deterjan markasıdır. Türkiye'de "Omo" ismi ile bilinen marka Hindistan, İrlanda, Güney Afrika Cumhuriyeti ve birçok ülkede "Surf" ismi ile satılmaktadır. Amerika Birleşik Devletleri'nde markanın tüm hakları Sun Products'a aittir.

Bingo deterjanın sahibi kimdir?

Hayat Holding ve Bingo Markası

Persil beyazlar için sıvı deterjan hangisi?

Persil Power Gülün Büyüsü 2.31 lt 33 Yıkama Beyazlar için Sıvı Deterjan.

Ariel toz deterjan hangi ülkenin malı?

Ariel markası ilk kez 1967 yılında İngiltere'de piyasaya sürüldü. Ariel, Türkiye pazarına 1987 yılında giren Amerika merkezli P&G (Procter & Gamble) şirketine aittir. Procter & Gamble 80 ülkede faaliyet göstermektedir. Ariel dünyada en popüler deterjan markalarından biridir.

Ariel Matik nerede üretiliyor?

"1992'de faaliyete geçen Şekerpınar Üretim ve dağıtım tesislerinde şu an Fairy ve Ace üretimi yapılıyor. ACE üretimi 1999 yılında Sefaköy'den Şekerpınar'a taşındı. Gebze fabrikası ise 1992 senesinde Orkid ve Prima üreterek faaliyete başladı. 2004 yılında toz deterjan (Ariel, Alo) üretimine başlandı."

Ariel deterjan hangi ülkenin malı?

Ariel markası ilk kez 1967 yılında İngiltere'de piyasaya sürüldü. Ariel, Türkiye pazarına 1987 yılında giren Amerika merkezli P&G (Procter & Gamble) şirketine aittir. Procter & Gamble 80 ülkede faaliyet göstermektedir. Ariel dünyada en popüler deterjan markalarından biridir.

Bingo nun sahibi kim?

Hayat Holding AŞ (Hayat Grubu), Türkiye'de faaliyet gösteren holding kuruluşu. 1937 yılında kurucusu Yahya Kiğılı'nın kimya sektöründe yatırımları ile faaliyete başladı.

Bingo Türk malı mı?

Pazara 1987 yılında giriş yapan Bingo, temeli o günlerde atılıp da hâlâ varlığını sürdürebilen yegane yerli sermayeli deterjan markası olmuştur.

ABC Türk Malı mi?

ABC Deterjan, Türkiye'nin ve bölgenin en deneyimli ve en güçlü temizlik ürünleri üreticilerindendir. ABC Deterjan, 1972 yılında yurtiçi ve uluslararası pazarlara kimyasal hammadde üretmek üzere %100 yerli sermaye ile kurulmuştur.

Tursil çamaşır deterjanı hangi ülkenin?

Türkiye'nin ilk deterjan markası olarak, Tursil temizliğin ve ferahlığın simgesidir. 1936'dan beri Türkiye'de çamaşır deterjanı denince akla ilk gelen marka olan Tursil, yıllardır çamaşırlarınıza, güvendiğiniz temizliği ve beyazlığı sunuyor.