Xiaomi Türkiye resmi distribütörü kim?

İçindekiler:

  1. Xiaomi Türkiye resmi distribütörü kim?
  2. Xiaomi Türkiye garantisi hangi servis?
  3. Cepport sahibi kim?
  4. Xiaomi Türkiye Fabrika nerede?
  5. Oppo Türkiye garantisi nedir?
  6. Xiaomi telefonun garantisine nasıl bakılır?
  7. Evofone Genel Müdürü kim?
  8. Xiaomi Türkiye Genel müdür?
  9. Xiaomi Türkiye fabrikası ne zaman açılacak?
  10. Xiaomi nin en üst modeli hangisi?

Xiaomi Türkiye resmi distribütörü kim?

Mobil iletişim ürünleri satış ve satış sonrası hizmet sektörü markası EVOFONE, Çin merkezli, dünyaca ünlü teknoloji şirketi Xiaomi'nin akıllı telefonları ve tüm ürünlerinin Türkiye'deki yetkili distribütörü oldu.

Xiaomi Türkiye garantisi hangi servis?

Xiaomi Türkiye yetkili servis telefonları Xiaomi'nin Türkiye'de distribütörü Evofone firması. Yetkili servisi ise Genpa, Evofone ve OUNO . Çoğunlukla Genpa üzerinden onarım yapıldığını belirtelim.

Cepport sahibi kim?

Xiaomi'nin en büyük distribütörü Cepport kurucu ortakları Burak ANLAR ve Selim ŞENGÖZ ile Xiaomi'nin Türkiye planlarını konuştuk ve yeni gelecek ürünle ile ilgili de sorular sorduk.

Xiaomi Türkiye Fabrika nerede?

İstanbul'un Avcılar ilçesinde kurulan fabrikanın yılda 5 milyon adet akıllı telefon üretim kapasitesine sahip olacağı bildirildi. Fabrika Salcomp ve Xiaomi ortaklığıyla kuruldu. Toplamda 30 milyon dolarlık yatırımla 14 bin metrekare araziye kurulan fabrika, bugün yapılan törenle resmen açılmış oldu.

Oppo Türkiye garantisi nedir?

1. OPPO, Ürünlerin normal kullanım koşullarında malzeme ve işçilik kusurları olmadığını garanti eder ve garanti süresi boyunca (aşağıda tanımlanmıştır) Ürünün ilgili Kullanım Kılavuzuna uygun olarak kullanılması halinde garanti geçerlidir. ... ürünler: Dahili pil, kulaklık, USB kablo,şarj cihazı vb.

Xiaomi telefonun garantisine nasıl bakılır?

Teknik Servis altında yer alan Garanti Sorgulama menüsüne girin....Öncelikli olarak http://www.mi.com/verify adresine girilmesi gerekiyor.
  1. Siteye girdiğinizde bu şekilde bir ekranla karşılaşacaksınız.
  2. Ekranda görünen alanlardaki ilgili bölümlere telefonunuza ait IMEI numarasını ve güvenlik kodunu girmeniz gereklidir.
Daha fazla öğe...

Evofone Genel Müdürü kim?

Uğur Soylu'nun sahibi bulunduğu EVOFONE/EVOBT şirketleri genel müdürü Sn. Onur Çon beyefendinin sunumunu yaptığı A2 ürünü lansmanı XİAOMİ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ lansmanına dönüşmüştür.

Xiaomi Türkiye Genel müdür?

Tugba Ünal - Pazarlama - Xiaomi Turkey | LinkedIn.

Xiaomi Türkiye fabrikası ne zaman açılacak?

30 milyon dolarlık bir yatırımla Türkiye'de akıllı telefon üretimine başlayacak olan Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi'nin fabrikası için beklenen tarih belli oldu. Xiaomi'nin yaptığı açıklamalara göre fabrika tarihinde açılacak.

Xiaomi nin en üst modeli hangisi?

Xiaomi Mi 11, şirketin 2021 yılındaki en yüksek modeli olup, yeni kamera modlarını, ekran teknolojilerini ve arka kamera tasarımlarını yüksek bir fiyatla kullanıcılara sunuyor..