Dünyada en çok gol atan futbolcu hangisi?

İçindekiler:

  1. Dünyada en çok gol atan futbolcu hangisi?
  2. Süper Lig tarihinde bir maçta en fazla kaç gol atan futbolcu?
  3. Messi milli takımda kaç gol attı?
  4. Futbol tarihinde en çok gol atan kaleci kimdir?
  5. Süper Lig'de en cok gol atan takim kim?
  6. Süper Lig'de en az gol yiyen takım hangisi?
  7. Rogerio Ceni kaç gol attı?
  8. Ronaldo toplamda kac gol atti?
  9. Ronaldo kaç gol attı Juventus?
  10. Messi Arjantin milli takımında kaç gol atmıştır?
  11. Ronaldo milli takımda kaç gol atmıştır?

Dünyada en çok gol atan futbolcu hangisi?

1.Erwin Helmchen Alman futbolcu Erwin Helmchen, 575 resmi maçta attığı en az 982 golle dünyanın en çok gol atan futbolcusu oldu. Maç başına gol ortalaması ise 1.72. Erwin Helmchen, 74 yaşında hayatını kaybetti. Lionel Messi, 2012 yılında 91 gol atarak (yaklaşık 4 günde 1 gol) bir senede en çok gol atan futbolcu oldu.

Süper Lig tarihinde bir maçta en fazla kaç gol atan futbolcu?

Türkiye Birinci Futbol Ligi'nde bir maçta en fazla gol atan futbolcu, 1992-93 sezonunda Fenerbahçe'nin Karşıyaka'yı 7-1 yendiği maçta 6 gol atan Tanju Çolak'tır.

Messi milli takımda kaç gol attı?

Milli formayla çıktığı 153 maçta 79 gol atan Messi, Brezilyalı efsane futbolcu Pele'yi geride bıraktı. Kariyerinde 92 kez milli formayı giyen Pele ise Brezilya formasıyla 77 gol atmıştı. Messi'nin Paris St Germain'den takım arkadaşı 29 yaşındaki Brezilyalı Neymar da milli formayla şu ana kadar 113 maçta 69 gol attı.

Futbol tarihinde en çok gol atan kaleci kimdir?

Rogerio Ceni - 131 gol.

Süper Lig'de en cok gol atan takim kim?

En çok kral Galatasaray'dan çıktı Ligin en çok gol atan toplam 45 futbolcusu 18 ayrı takımdan çıktı. Galatasaray 17 kezle en çok bu unvana sahip futbolcuyu kadrosunda bulunduran takım oldu.

Süper Lig'de en az gol yiyen takım hangisi?

Galatasaray, Süper Lig'in en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor.

Rogerio Ceni kaç gol attı?

Sao Paulo'nun 41 yaşındaki Brezilyalı file bekçisi Rogerio Ceni, Cruzeiro'yu 2-0 yendikleri maçta, kariyerinin 120. gol sevincini yaşadı. Rogerio Ceni, kaleciler arasında koruduğu en çok gol atan file bekçisi unvanında yeni bir sayfa açarak, 120. defa topu ağlar ile buluşturma başarısı gösterdi.

Ronaldo toplamda kac gol atti?

Mackolik - Ronaldo: Gol: 612 Asist: 200 Toplam gol katkısı: 812 Messi: Gol: 579 Asist: 233 Toplam gol katkısı: 812 (Fotoğraf uzayda çekilmiştir) | Facebook.

Ronaldo kaç gol attı Juventus?

Sporting Lizbon altyapısında yetişen Ronaldo, Manhcester United'da 108, Real Madrid'de 450, Juventus'ta ise 100 gol attı. Portekiz Milli Takım kaptanı, ülkesinin formasıyla ise 103 gol atmayı başardı. Cristiano Ronaldo, Avrupa'da 3 farklı takımla 100 gol barajını aşan ilk oyuncu olarak tarihe geçti.

Messi Arjantin milli takımında kaç gol atmıştır?

Lionel Messi, Copa America 2021'de Bolivya ile oynanan maçta 148. kez Arjantin A Milli Takım forması giydi ve rekor kırdı. Arjantin Milli Takımı ile en çok maça çıkan oyuncu olan Messi toplamda da 75 gole ulaştı

Ronaldo milli takımda kaç gol atmıştır?

Milli takımda 111 gole ulaşan Ronaldo bu alandaki başarısıyla Guinness Dünya Rekorları kitabına girdi. İrlanda'ya attığı 2 golle ülkesi Portekiz'le 111 gole ulaşan Ronaldo, milli takımlar tarihinin en golcüsü olmuştu.