Ay burcu Koç ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Ay burcu Koç ne anlama gelir?
  2. Ay burcu Koç erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?
  3. Ay burcu nasıl etki eder?
  4. Ay burcu neyi ifade eder?

Ay burcu Koç ne anlama gelir?

Ay burcu Koç olanlar; ateşli, sert ve cazibelidir. Fiziksel ihtiyaçları oldukça gelişmiş bu insanlar ihtiyaçlarının hızla karşılanmasını isterler. Heyecan dolu olaylara ve onları harekete geçirecek maceralara ilgi duyarlar. Doğum anında Ay'ın Koç burcunda olması kişiye ayrıca bir ego verir.

Ay burcu Koç erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?

Koç burcu erkeklerinin aşık olduğu kadınlar aynı zamanda onların dostları da olurlar. Sabit fikirli olan burçlar için ilk izlenim önemli olmaktadır. Bu sebeple sıcak kanlı kadınlar her zaman ilgilerini çeker. Koç erkeğinin bir kadına aşık olması için mutlaka olması gereken en önemli özellik ise dürüstlük olmaktadır.

Ay burcu nasıl etki eder?

Ay burcu ise yükselen burcun aksine, kişinin iç dünyasında yaşadıkları, duyguları, endişeleri, üzüntüleri hakkında bizi aydınlatır. Bunların yanı sıra, geçmişini, bilinçaltını, hayal gücünü, duygusal tepkilerini, sağlığını, hormonlarını anlatır.

Ay burcu neyi ifade eder?

Ay burcu kişinin dışarıya karşı belli edemediği ve gösteremediği duyguları ifade etmektedir. Kişinin ay burcu tamamen iç dünyası ile ilgili fikir edinmeye yardımcı olan bir burç olarak ifade edilebilir.