Arap Makyaj Dünyası gece gündüz kremi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Arap Makyaj Dünyası gece gündüz kremi ne işe yarar?
  2. Arap Gece gündüz kremi nasıl kullanılır?
  3. Arap Makyaj Dünyası beyazlatıcı set nasıl kullanılır?
  4. Arap makyaj dünyası göğüs bakım serumu nasıl kullanılır?
  5. Arap yağı Arap şampuanı ne işe yarar?

Arap Makyaj Dünyası gece gündüz kremi ne işe yarar?

İçerdiği güçlü aktifler sayesinde Leke sorunu ve problemi yaşayan ciltlerin,doğal rengini korumaya ,canlı görünüm kazanmasına ve yeni lekelerin oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Cilt bariyerinin güçlenmesine yardımcı olarak Güneş ışığı , rüzgar , soğuk gibi dış etkenlere karşı güçlü-dirençli bir cilt koruması sağlar.

Arap Gece gündüz kremi nasıl kullanılır?

Düzenli kullanıldığında cildin canlı ve ışıltılı bir görünüme kavuşmasını destekler. Temiz cilde yeteri miktarda masaj yaparak emilinceye kadar uygulayınız. Günlük kullanıma uygundur.

Arap Makyaj Dünyası beyazlatıcı set nasıl kullanılır?

Beyazlatıcı Sprey ve Volkanik Jel Volkanik Çamur jelini cildinize sürerek yaklaşık 2 dakika masaj yapın. Su ile yıkadıktan sonra kurulayın. Haftada üç kez kullanılması önerilir. Cilt renk tonunuzun açılmasında yardımcı olur.Cildinizi nemlendirerek günlük bakımını tamamlar.

Arap makyaj dünyası göğüs bakım serumu nasıl kullanılır?

Kullanımı Göğüs bölgesine 3 ile 5 dakika dairesel masaj yapılarak uygulanır Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa kullanılması tavsiye edilir. Durulama gerektirmez. Kozmetik ürünüdür. Uyarılar Guneş ışığından uzak tutunuz.

Arap yağı Arap şampuanı ne işe yarar?

ARAP YAĞI. Arap Yağı,yıpranmış hasar görmüş saçların tekrar canlanmasına ve hacim kazanmasına yardımcı olacak ekstratlı özel saç bakım yağıdır. ... Kuruyan saçlarda yağ dengesini sağlayarak kıl folikülün güçlenmesine ve hızlı uzamasına yardımcı olur. Her saç tipine uygun olarak üretilmiştir.