Sinem Kobal Selena da oynadı mı?

İçindekiler:

  1. Sinem Kobal Selena da oynadı mı?
  2. Selena kaç dizide oynadı?
  3. Dadı dizisinde Sinem Kobal oynadı mı?
  4. Selena dizisinde Atacan Baybars kimdir?
  5. Selenadaki Selena hangi dizilerde oynadı?
  6. Dadı dizisinde Sinem Kobal kaç yaşındaydı?
  7. Sinem Kobal hangi okuldan mezun oldu?
  8. Sinem Kobal'ın kardeşi kimdir?
  9. Sinem Kobal kimdir nerelidir?
  10. Cansu Demirci şu an hangi dizide oynuyor?
  11. Selena ilk bölüm nerede çekildi?

Sinem Kobal Selena da oynadı mı?

atv'de yayınlanmış olan Selena adlı bir fantastik dizide Selena adlı bir karakteri oynamıştır. Akatlar Kültür Merkezi'nde yapılan "Jetix Çocuk Ödülleri Ödül Töreni"nde başrolünü oynadığı Selena dizisi En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi seçilmiş, Sinem Kobal ise yine bu törende En Sevilen Türk Kadın Oyuncu seçilmiştir.

Selena kaç dizide oynadı?

Selena (dizi)
Selena
ÜlkeTürkiye
DiliTürkçe
Sezon sayısı3
Bölüm sayısı104 (bölümleri listesi)
18 satır daha

Dadı dizisinde Sinem Kobal oynadı mı?

Sinem Kobal'ın Dormen Tiyatrosu'nda başlayan oyunculuk kariyeri, henüz 13 yaşındayken kadrosuna katıldığı Dadı adlı diziyle profesyonel bir boyut kazandı.2000–2003 yılları arasında gösterimde olan Dadı'nın kadrosunda, Sinem Kobal'ın yanı sıra Kenan Işık, Haldun Dormen ve Gülben Ergen gibi başarılı oyuncular yer ...

Selena dizisinde Atacan Baybars kimdir?

Oyuncu Sinem Kobal'ın barmenlik yapan kardeşi Kerem Kobal, Taksim'deki bir gece kulübünde işe girdi. ... Genç barmen, ayrıca ablasının başrol oynadığı 'Selena' dizisinde 'Atacan Baybars' rolüyle kamera karşısına geçmişti.

Selenadaki Selena hangi dizilerde oynadı?

Selena20 Selena/TV dizileri

Dadı dizisinde Sinem Kobal kaç yaşındaydı?

Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır. Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez "Dadı" adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır.

Sinem Kobal hangi okuldan mezun oldu?

Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademi'den diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesinden mezun olmuştur.

Sinem Kobal'ın kardeşi kimdir?

Kerem Kobal Sinem Kobal/Kardeşleri

Sinem Kobal kimdir nerelidir?

14 Ağustos 1987 yılında İstanbul'da doğdu. Rize, Hemşinli bir ailenin kızıdır. Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakteri canlandıran Kerem adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

Cansu Demirci şu an hangi dizide oynuyor?

Selena20 Gurbette Ask Cansu Demirci/TV şovları

Selena ilk bölüm nerede çekildi?

Selena dizisi nerede çekildi? Selena dizisi, hatırla sevgili, geniş aile, ezel, bez bebek, kavak yelleri gibi daha pek çok diziye ev sahipliği yapan istanbul semtlerinden sarıyer'de çekilmiştir. günümüzde sarıyer semti, adeta bir set platosu haline gelmiştir.