Fakir Hypo Clean ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Fakir Hypo Clean ne işe yarar?
  2. Fakir Hypo Clean Nerelerde Kullanılır?
  3. Hypo temizleyici ne işe yarar?
  4. Fakir Hypo Clean zararlı mı?
  5. Fakir dezenfektan kaç lira?
  6. Hipokloröz asit ne kadar dayanır?
  7. SuperOX dezenfektan ne işe yarar?
  8. Hypo ne kadar?
  9. Hypo guard nedir?
  10. Fakir Hypo guard nedir?
  11. HOCl dezenfektan nedir?
  12. Hipokloröz asit zararları nelerdir?
  13. Hipokloröz asit etkili mi?
  14. Hipoklorik asit nasıl yapılır?
  15. A101 de Domestos ne kadar?
  16. Hypo çamaşır suyu nedir?
  17. Hypo Effect nasıl kullanılır?
  18. SuperOX dezenfektan nasıl kullanılır?
  19. Hipokloröz asit insana zarar verir mi?
  20. Farmisol zararlı mı?

Fakir Hypo Clean ne işe yarar?

Hayatınızı kolaylaştıracak bir teknoloji Elektroliz teknolojisini kullanan Fakir HYPO CLEAN, musluk suyunu yalnızca bir dakika içinde güvenli ve güçlü bir dezenfektana dönüştürür. Fakir HYPO CLEAN suyu elektrolize ederek vücutta üretilen en etkili sterilizasyon aracı olan HOCL Hipokloröz Asit elde etmenizi sağlar.

Fakir Hypo Clean Nerelerde Kullanılır?

Fakir HYPO CLEAN mutfağınızda, banyonuzda, kişisel bakımınızda, bebeğinizin eşyalarında, evcil hayvanlarınızda, süs bitkilerinizde ve daha birçok alanda kullanılabilir.

Hypo temizleyici ne işe yarar?

Son Nesil Sterilizasyon Fakir Hypo Clean, etkin teknolojisi sayesinde çeşme suyu ve sofra tuzu gibi ayrıştırılması zor bileşenleri bir dakikadan kısa bir sürede hipokloröz asit bazlı bir solüsyona çevirir. Hipokloröz asit (HOCl), memelilerde beyaz kan hücresi üretir ve sağlığa zararlı mikroorganizmaları yok eder.

Fakir Hypo Clean zararlı mı?

Fakir HYPO CLEAN ile elde edilen su asidik olduğu için cilde zarar verir mi? ... Cilt ile teması tamamen güvenli olan elektrolize suyun cilt, mukoza, membranlar ve organik materyaller üzerinde aşındırıcı bir etkisi yoktur.

Fakir dezenfektan kaç lira?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 1.649,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 1.278,83 TLŞu Andaki Fiyat: 1.470,08 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 179 TL (%11) daha ucuz.

Hipokloröz asit ne kadar dayanır?

Hipoklöröz asit elde etmek için kullanılan aparatlar; 3 dakika içinde suyu elektrolize eder ve güvenlidir. Bu ürünlerden elde edilen hipoklöröz asit içeren su, güneş ışığına maruz bırakmadan 1 ay kadar saklanabilir. Hipoklöröz asit içeren dezenfektanlı su mantar, küf, bakteri ve virüsler üzerinde etkilidir.

SuperOX dezenfektan ne işe yarar?

SuperOX Ürünleri Ürün insanlarda el-ayak, cilt hijyeni, ağız, burun, temizleme ve gargara solüsyonu, göz çevresi cilt temizleme ve hijyeni, ameliyat sonrası pansuman solüsyonu olarak, yara çevresinin temizlenmesi ve nemlendirilmesi amacıyla, uygulanacak bölgeye püskürterek, dökerek veya silerek direkt kullanılır.

Hypo ne kadar?

Boyut seçenekleri: 1 lt4,50 TL/lt.

Hypo guard nedir?

FAKİR Hypo Guard, 1 litrelik artırılmış haznesi ve 400+400 ml'lik sprey püskürtme şişeleri ile her an her yerde yanınızda. ... Elektroliz teknolojisi ile hayatınızı kolaylaştıran Fakir, şimdi tüm işletmeler ve büyük aileler için temizlik çözümleri sunuyor.

Fakir Hypo guard nedir?

Fakir HYPO GUARD, elektroliz teknolojisi kullanarak özel iki katmanlı titanyum elektrotları (TLE) sayesinde güvenli ve hızlı bir şekilde sterilizasyon sağlayan su üretir.

HOCl dezenfektan nedir?

HOCl, bakteri ve virüslere karşı savaşmak, vücudu korumak ve iyileştirmek için tüm memelilerde beyaz kan hücreleri tarafından doğal olarak üretilir. HOCl, istilacı bakteri, mantar ve virüslere karşı etkili olan güçlü bir oksidandır. 1970'lerde tuzlu su çözeltisinden elektrik geçirilerek ilk HOCl üretildi.

Hipokloröz asit zararları nelerdir?

İnsan sağlığına bir zararı olmadığı gibi çevre sağlığı için de tavsiye edilen bir üründür. Kimyasal dezenfektanların uzun süre kullanılması ciltte tahrişlere yol açabilir. Doğal bir ürün olan hipoklöröz asidin böyle bir yan etkisi yoktur.

Hipokloröz asit etkili mi?

Su ve tuzdan oluşan hipokloröz asit etkili bir dezenfektandır.

Hipoklorik asit nasıl yapılır?

Hipokloröz Asit , Klorun su molekülü ile tepkimeye girmesi sonucunda oluşur. Tepkime çift yönlüdür. Kimyasal olarak ifade edecek olursak aşağıdaki gibidir. (2 Klor ve 2 Su Molekülü tepkimesi sonucunda Hipokloröz Asit ve Hidroklorik Asit meydana gelir.)

A101 de Domestos ne kadar?

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş 'ye iletilen en güncel bilgilerdir....İADE KOŞULLARI.
TaksitAylık TutarToplam Tutar
Peşin26,95 TL26,95 TL

Hypo çamaşır suyu nedir?

Sodyum hipoklorit, genellikle da ağartıcı ve dezenfekte edici olarak da kullanılan, milletçe aralarında çamaşır suyu ya da hipo olarak da malum bir çeşit kimyevi bileşiktir. ... Sodyum Hipoklorit sıvı/akışkan takdirde temiz yeşilimsi sarı, sulu çözeltisinde güçlü klor kokulu bir kimyasaldır.

Hypo Effect nasıl kullanılır?

Cilt üzerinde yenileyici etkiye sahiptir.
  1. 3 Dakikada Kendi Dezenfektanınızı Üretin. Sadece su ve tuzu Hypo Effect haznesinde karıştırın, Hypo Effect elektroliz teknolojisi ile 3 dakikada sterilizasyon suyunuzu hazırlasın.
  2. 3 Dakikada Kendi Dezenfektanınızı Üretin.

SuperOX dezenfektan nasıl kullanılır?

SuperOX Ürünleri Ürün insanlarda el-ayak, cilt hijyeni, ağız, burun, temizleme ve gargara solüsyonu, göz çevresi cilt temizleme ve hijyeni, ameliyat sonrası pansuman solüsyonu olarak, yara çevresinin temizlenmesi ve nemlendirilmesi amacıyla, uygulanacak bölgeye püskürterek, dökerek veya silerek direkt kullanılır.

Hipokloröz asit insana zarar verir mi?

Vücudumuzda bulunan akyuvar adı verilen hücreler, bakteri ve virüslere karşı mücadele ederken Hipokloröz Asit (HOCl) adı verilen fizyolojik bir madde üretir. Bu madde doğada bilinen en geniş ve etkili spektrumu olan biosittir. Zayıf asidik özelliği sayesinde tahriş edici özelliği ve insan sağlığına zararı yoktur.

Farmisol zararlı mı?

Farmisol, Su kadar güvenli fizyolojik bir moleküldür. Yapılan laboratuvar testlerinde Farmisol, %99,99 oranında başarılı olmuştur. Farmisol her yaş grubunda ve tüm vücutta güvenle uygulanabilir. Farmisol, Her yaş grubunda güvenle kullanabileceğiniz alkol, kortizon içermeyen antiseptik solüsyondur.