Doktor Randevu iptal edilince para kesilir mi?

İçindekiler:

  1. Doktor Randevu iptal edilince para kesilir mi?
  2. Mhrsdeki PIN nedir?
  3. MHRS Mobil uygulama nasıl kullanılır?
  4. Hastane randevusu iptal edilince para kesilir mi?
  5. Hastaneden randevu alıp gitmeyince para kesilir mi?

Doktor Randevu iptal edilince para kesilir mi?

Hastane randevunuzu online ve telefondan iptal edebilirsiniz. Randevuyu aldığınız gün içinde 15-20 dakikaya kadar hastane randevusu iptal edilebilir. Hastane randevu iptal etmediğiniz zaman para kesintisi olmuyor.

Mhrsdeki PIN nedir?

PIN kodu uygulaması, kullanıcıların tercihine bağlı olarak verilmektedir. ... · ALO 182 arandığında randevu bilgilerinin operatör tarafından görülebilmesi için PIN kodunun kullanılması: ALO 182 aradığınızda randevu bilgilerinizin operatör tarafından görüntülenebilmesi için PIN kodunuzu iletmeniz gerekmektedir.

MHRS Mobil uygulama nasıl kullanılır?

MHRS Mobil uygulamasını kullanabilmeniz için ilk olarak ekranda gördüğünüz gibi T.C kimlik numarası ve parola bilgilerinizi girmeniz gerekiyor. Eğer MHRS üyeliğiniz yoksa altta yer alan 'üye ol' yazısına dokunarak üyeliğinizi gerçekleştirebilir ve böylece uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Hastane randevusu iptal edilince para kesilir mi?

kimlik numarası ve belirlenen şifre ile giriş yapılır. İstenilen hastane, poliklinik ve hekim tercihi yapılarak randevu alınır. ... Randevuyu aldığınız gün içinde 15-20 dakikaya kadar hastane randevusu iptal edilebilir. Hastane randevu iptal etmediğiniz zaman para kesintisi olmuyor.

Hastaneden randevu alıp gitmeyince para kesilir mi?

Hastanelerden randevu almak için Sağlık Bakanlığı'nın 182 numaralı hattını arayıp randevu alan vatandaşların gitmese bile muayeneye ücreti ödüyor. ... Bununla birlikte, birinci basamak sağlık hizmetlerinden faydalandığında 3 lira, kamu hastanelerinde 5 lira ve özel hastanelere gittiğinde 12 lira muayene parası alınıyor.