Yüzde Dermapen ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Yüzde Dermapen ne işe yarar?
  2. Dermapen nedir faydaları nedir?
  3. Dermapen zararlı mıdır?
  4. Dermapen kime yapılmaz?
  5. Dermapen sonrası cilt bakımı nasıl olmalı?
  6. Dermapen cilde ne yapar?
  7. Dermapen sonrası ne olur?
  8. Dermapen cildi yakar mı?
  9. Dermapen sonrası soyulma olur mu?
  10. Dermapen lekeleri yok eder mı?
  11. Dermapen hangi durumlarda yapılmaz?
  12. Dermapen cildi beyazlatır mı?

Yüzde Dermapen ne işe yarar?

Dermapen, mikro iğneler yardımıyla cildinizde çok ufak boyutlu hasarlar oluşturmak amacıyla uygulanır. Bu hasarlar, bağışıklık sistemini tetikleyebilerek vücudun daha fazla kollajen ve elastin üretmesine yardımcı olur.

Dermapen nedir faydaları nedir?

Genişlemiş gözenekler, ince çizgi ve kırışıklıklar, ağız etrafındaki sigara çizgileri gibi yaşlanma bulgularının belirginliğini azaltmak, cildi sıkılaştırmak ve daha dinç bir görünüm elde etmek için tercih edilir. Dermapen uygulaması 2011–2012 Yıllarında Amerika'nın En Profesyonel Cilt Yenileme Sistemi olarak seçildi.

Dermapen zararlı mıdır?

Uzman kontrolünde yapıldığı takdirde dermapenin hiç bir zararı yoktur. Aksine cilt yenilenmesine sebep olur. Ancak her işlemde olduğu gibi uzman kişiler tarafından yapılmadığında uygulama hatası ve cilt tipine göre işlem yapılmaması bağ dokusu ve cilt elastikiyet seviyesine zarar verebilir.

Dermapen kime yapılmaz?

Hangi Deri Hastalıklarında Dermapen Uygulanmaz? Cilt üzerinde “iyileştirici ve gençleştirici” etkisi bulunan dermapen uygulamasının bazı deri hastalıkları ve kronik hastalıklara sahip olan kişilerde uygulanması uygun değildir. Açık yaraların söz konusu olması gibi durumlarda dermapen uygulanması doğru değildir.

Dermapen sonrası cilt bakımı nasıl olmalı?

Dermapen sonrası bakım için tavsiyemiz: Tedaviden sonra 72 saat boyunca yüzü temizlemek için yumuşak bir temizleyici ve ılık su kullanmanız ve tedavi edilen cildi nazikçe kurulamanızdır.

Dermapen cilde ne yapar?

Dermapen; bir cilt gençleştirme uygulamasıdır ve yaşlanmaya bağlı cilt sorunları yaşayan tüm bireylere uygulanabilir. Bir mikro iğneleme prosedürü olan bu yöntem aynı zamanda cildin sıkılaştırılması ve yenilenmesi üzerinde de etkilidir.

Dermapen sonrası ne olur?

Dermapen sonrası deride pembeleşme, ufak kanama alanları ve yanma hissi olacaktır. Bu tamamen doğaldır, beklenen ve istenen bir etkidir. Bu kızarıklık hissi ortalama 6 saat içerinde azalacak ve 1-2 gün içerisinde kendiliğinden kaybolacaktır.

Dermapen cildi yakar mı?

Aynı zamanda ciltte akne, suçiçeği ve çatlak izleri konusunda da başarılı bir tedavi yöntemi olmasından dolayı çok sık tercih edilmektedir. Cildin üst tabakası olan epidermise zarar vermemektedir. Bu nedenle cilde zarar vermeyip tahriş etmeden uygulanan bir yöntem olarak bilinmektedir.

Dermapen sonrası soyulma olur mu?

Kabuklanma ve soyulma dermapen sonrası 3-5 gün sonra başlayabilir. Yeni cilt hücrelerinin eskinin yerini alması ve eski hücrelerin dökülmesine bağlı cilt kuruluğunu ve pul pul dökülmeyi fark edeceksiniz. Bırakın kendi kendisine dökülsün, yüzünüzü yolmayın, kabukları kopartmayın.

Dermapen lekeleri yok eder mı?

Cilt bakımı için geliştirilen yeni nesil teknolojik cihazlar arasında yerini alan dermapen cihazları cildin yenilenmesini tetikleyen yapıya sahiptir. Modern ve kaliteli kliniklerde yerini alan bu cihazlar leke tedavisinde etkili bir sonuç sağlar.

Dermapen hangi durumlarda yapılmaz?

Hangi Deri Hastalıklarında Dermapen Uygulanmaz? Cilt üzerinde “iyileştirici ve gençleştirici” etkisi bulunan dermapen uygulamasının bazı deri hastalıkları ve kronik hastalıklara sahip olan kişilerde uygulanması uygun değildir. Açık yaraların söz konusu olması gibi durumlarda dermapen uygulanması doğru değildir.

Dermapen cildi beyazlatır mı?

Melazma tedavisi hipopigment içeriklerin topikal uygulamasından oluşur. Bu maddeler arasında hidrokinon, retinoik asit ve azelaik asit bulunur. Mikro iğneleme yani Dermapen ile kullanılan bu içerikler sayesinde cilt renginizi açarak Melazma sorununu ortadan kaldırabilirsiniz.