AirPods Pro kulaklık orjinal olduğu nasıl anlaşılır?

İçindekiler:

  1. AirPods Pro kulaklık orjinal olduğu nasıl anlaşılır?
  2. AirPods Pro kulaklık ne kadar?
  3. AirPods Pro kulaklık nasıl kullanılır?
  4. AirPods Pro kulaklık nasıl şarj edilir?
  5. Iphone kulaklık orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?
  6. AirPods kutu tuşu ne ise yarar?
  7. AirPods Pro nasıl cevap verilir?
  8. Apple kulaklık seri numarası nerede yazar?

AirPods Pro kulaklık orjinal olduğu nasıl anlaşılır?

Deliklerin farklı konumda olması gibi farklar bulursanız, elinizdeki kulaklıklar sahte demektir. Gerçek AirPods'un sapının alt tarafındaki bölümün oval şeklinde, sahtelerin ise çoğunlukla dairesel şekilde olduğunu söyleyelim. Bunun yanında sahte AirPods genellikle gerçeğinden çok daha büyük bir şarj kutusuyla geliyor.

AirPods Pro kulaklık ne kadar?

AirPods Pro MWP22TU/A Aktif Gürültü Önleyici Kablosuz Kulak İçi Bluetooth KulaklıkAirPods 2.Nesil ve Şarj Kutusu MV7N2TU/A Bluetooth Kulaklık
Fiyat1.898,00 TL 25 satıcı1.232,00 TL 30 satıcı
Popülerlik1. Popüler Bluetooth Kulaklık2. Popüler Bluetooth Kulaklık
Ortalama Puan3 yorum14 yorum
Aktif Gürültü ÖnlemeVarYok
11 satır daha

AirPods Pro kulaklık nasıl kullanılır?

AirPods ve AirPods Pro'nuzu iPhone'unuza bağlama
  1. Ana ekrana gidin.
  2. AirPods'unuz şarj kutusundayken kutuyu açıp iPhone'unuzun yanında tutun. iPhone'unuzda bir ayarlama animasyonu görünür.
  3. Bağlan'a dokunun.
  4. AirPods Pro kullanıyorsanız sonraki üç ekranda yer alan bilgileri okuyun.
Daha fazla öğe...

AirPods Pro kulaklık nasıl şarj edilir?

Kutuyu kablolu bağlantıyla şarj etmek için AirPods'unuzla birlikte gelen Lightning kablosunu kutudaki Lightning bağlayıcısına takın. USB-C - Lightning Kablosu veya USB - Lightning Kablosu kullanabilirsiniz. Kablonun diğer ucunu da bir USB şarj aletine veya bağlantı noktasına takın.

Iphone kulaklık orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Gerçek EarPod paketi, yüzeyinde düz ve pürüzsüzdür, eğer ışık yansımasına bakarsanız, farklılıkları kolayca bulabilirsiniz. Karanlık gölge yoksa, gerçek bir paket diyebiliriz. OEM yazan gerçek EarPods paketidir. OEM yazan gerçek EarPods paketidir.

AirPods kutu tuşu ne ise yarar?

AirPods'ları herhangi bir cihazla eşleştirmek için her iki kulaklık da kutu içindeyken kapağı açın ve ardından beyaz durum ışığı yanıp sönmeye başlayana kadar kasanın arkasındaki küçük düğmeye basılı tutun. ... Üstelik bu noktada AirPods'larda ses çaldırıp arayabilirsiniz.

AirPods Pro nasıl cevap verilir?

AirPods Pro ile arama yapma ve aramaları cevaplama Aramayı cevaplama veya bitirme: AirPods'unuzun herhangi bir tekinde kuvvet sensörüne basın. Not: Siri ile Aramaları Duyur'u açarsanız bir aramayı sesinizi kullanarak da cevaplayabilir veya reddedebilirsiniz.

Apple kulaklık seri numarası nerede yazar?

Orijinal ambalaj hâlâ duruyorsa seri numarasını barkodun yanında bulabilirsiniz. Seri numarası, orijinal ürün makbuzunda veya faturasında da yazar. 1. Aygıtınızda iOS 14 veya iPadOS 14'ten önceki bir yazılım sürümü yüklüyse Ayarlar > Genel > Hakkında'ya giderek seri numarasını bulabilirsiniz.