Mucize doktora gelen yeni oyuncu kim?

İçindekiler:

  1. Mucize doktora gelen yeni oyuncu kim?
  2. Mucize Doktor Zeyno kimdir?
  3. Mucize doktor Beliz Ferman neden ayrıldı?
  4. Tanju hoca kim?
  5. Mucize Doktor Ezgi kim?
  6. Mucize Doktordaki Demir kim?
  7. Mucize doktorun ismi ne?

Mucize doktora gelen yeni oyuncu kim?

Mucize Doktor dizisinin kadrosuna oyuncu Serkan Keskin dahil oldu. Keskin, 57. bölümden itibaren izleyici ile buluşacak. Oyuncu Serkan Keskin, FOX'un MF Yapım imzalı Mucize Doktor dizisinin kadrosuna katıldı. Keskin dizide, 'teşhis dehası Muhsin' karakterini canlandıracak.

Mucize Doktor Zeyno kimdir?

Mucize Doktor dizisinde Ezo karakterine Ezgi Asaroğlu hayat vermektedir. ... Mucize Doktor dizisi FOX TV'de her perşembe saat 20:00'de yayınlanmaktadır. Mucize Doktor dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Ezgi Asaroğlu, EZO karakterine hayat vermektedir.

Mucize doktor Beliz Ferman neden ayrıldı?

Ferman, Beliz'e de içini döktü. Tüm yaşananları anlattı. Ancak Beliz'in ne olursa olsun onu seçip seçmeyeceğini sorması ve Ferman'ın böyle bir şey için söz veremeyeceğini söylemesi üzerine aralarındaki dengeler yeniden alt üst oldu ve birbirlerini çok sevmelerine rağmen ayrıldılar.

Tanju hoca kim?

Mucize Doktor dizisinde oynayan Murat Aygen, eşiyle olan tanışma hikayesini anlattı. FOX'un sevilen dizisinde Tanju Hoca karakterini oynuyor. "Hiç beklemediğim bir andı. Hayatımın keyifli gitmediği bir dönem motorsikletle hız denemeleri yaptığım, extreme sporların dibine vurduğun bir dönemdi.

Mucize Doktor Ezgi kim?

Ezgi Asaroğlu (d. 18 Haziran 1987, İzmir), Türk oyuncu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölümü Sosyal Antropoloji Anabilim Dalı'nda lisans yapan oyuncu, ilk çıkışını 2004 yılında aynı zamanda ilk TV deneyimi olan "Bir Dilim Aşk" adlı dizi ile yaptı.

Mucize Doktordaki Demir kim?

Mucize Doktor dizisi perşembe akşamları ilgi çekici konusuyla dizi izleyicileri karşısına çıkıyor. Oyuncu kadrosu da hayli sevilen dizide Fırat Altunmeşe de Demir rolü ile adından söz ettiriyor.

Mucize doktorun ismi ne?

Ama Ferman'ın Beliz'le ilişkisini bildiği için platonik takılıyor. Mucize Doktor FERMAN ERYİĞİT (ONUR TUNA) kimdir? 30'larında, hastanenin yıldız cerrahı. Adil Hoca tarafından yetiştirilmiş.