Malatya elektrik Arıza kaç?

İçindekiler:

  1. Malatya elektrik Arıza kaç?
  2. Malatya hangi elektrik şirketine bağlı?
  3. Malatya AKSA elektrik kaçta açılıyor?
  4. Tunceli Hangi elektrik?
  5. Fırat Edaş ne iş yapar?
  6. Malatya AKSA Elektrik müdürü kimdir?
  7. Elektrik idaresi saat kaçta açılıyor?

Malatya elektrik Arıza kaç?

MALATYA – Fırat Aksa Elektrik DağıtımMalatya Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, yeni telefon numarasının 0-422-377 53 00 olduğu belirtildi. Vatandaşlar elektrik arızayı ise 186 numaradan arayabilecek. Doğanyol Tedaş A.Ş.

Malatya hangi elektrik şirketine bağlı?

Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli bölgelerinde bulunan 1.681.719 nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. kısa adıyla FIRAT EDAŞ, Aksa Enerji tarafından işletilmektedir. FIRAT EDAŞ bölgesi, dağıtım faaliyetleri özelleştirilen TEDAŞ'ın 5 no'lu dağıtım bölgesidir.

Malatya AKSA elektrik kaçta açılıyor?

TEDAŞ, hafta içi saat 08.00 ila 17.00 arasında hizmet vermektedir. TEDAŞ personeli saat 12.30-13.30 arasında öğle molasına çıkmaktadır.

Tunceli Hangi elektrik?

(Fırat EDAŞ) Fırat EDAŞ, ülkemizde Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli illerini kapsayan dağıtım bölgesi olan 5 numaralı bölgede hizmet vermektedir.

Fırat Edaş ne iş yapar?

Temelleri 1950'li yıllarda atılan Kazancı Holding, 50 yılı aşan yolculuğunda her zaman müşteri memnuniyeti ve güven ilkelerini temel alarak; jeneratör üretimi, doğalgaz dağıtım faaliyetleri ve enerji santralleri kurulum / işletimi ile enerji sektörünün lider firmalarından biri olmuştur.

Malatya AKSA Elektrik müdürü kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi mezunu olan Necati Baykal, profesyonel iş hayatına 1982 yılında WAT Elektrik Motor Fabrikası'nda Üretim Planlama Müdürü olarak başladı. Baykal, 1984 yılında Aksa Makine Sanayi A.Ş.'de İthalat Müdürü görevine atandı.

Elektrik idaresi saat kaçta açılıyor?

Bedaş Genel Müdürlüğü, hafta içi 08.30 - 18:00 saatleri arasında çalışmaktadır. ALO 186 BEDAŞ Çağrı Merkezi ise 7/24 hizmet vermektedir.