İlayda Alişan kimle sevgili?

İçindekiler:

  1. İlayda Alişan kimle sevgili?
  2. İlayda Alişan Serkay Tütüncü ayrildi mi?
  3. Masumiyet Ela sevgilisi kim?
  4. Ilayda Alisan nereli?
  5. Masumiyet ela hamile mi?
  6. Ilayda Alişan nasıl ünlü olmuştur?
  7. Ilayda Alişan nerede doğdu?
  8. Serkay Tutuncu Cansu Kaniskan neden ayrildi?

İlayda Alişan kimle sevgili?

Geçtiğimiz haftalarda final yapan Masumiyet dizisinde Ela karakterine hayat veren İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü çifti Çeşme'de tatillerine devam ediyor. Paylaştıkları fotoğraflarla aşklarını ilan eden ünlü çiftten yeni kareler geldi.

İlayda Alişan Serkay Tütüncü ayrildi mi?

Final yapan Masumiyet dizisinin setinde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü, kısa süren birlikteliklerinin ardından ayrılık kararı aldı. İkilinin birlikteliği yaz başında Bodrum'da belgelenmişti. Bir süredir birlikte görüntülenmeyen oyuncu çiftin, ayrılık kararı aldığı öğrenildi.

Masumiyet Ela sevgilisi kim?

'Masumiyet' dizisinde canlandırdığı 'Ela' karakteriyle hayranlarının takdirini toplayan İlayda Alişan, (25), gönlünü meslektaşı Halit Özgür Sarı'ya (28) kaptırdı.

Ilayda Alisan nereli?

İstanbul, Türkiye İlayda Alişan/Doğum yeri

Masumiyet ela hamile mi?

Başına gelen şiddet esnasında hamile olduğunu hatırlayan Ela, artık yalnızca kendisi için değil içinde yarım kalmış olan bebeği için Ilgaz'lar ile için savaşacaktır. ... Ela'ya karşı derin duygular besleyen İlker, daha fazla dayanamayıp Ela'nın hamile olduğunu ve bunu bile bile ona saldırdığı itirafında bulunur.

Ilayda Alişan nasıl ünlü olmuştur?

Kariyeri. Oyunculuk hayatına reklam filmlerinde oynayarak başladı, Nestle, Coco Cola, Ülker, Akbank, Eti gibi birçok markanın reklam filminde oynadı. İlk olarak 2011 yılında başrollerinde Çetin Tekindor ve Bülent İnal gibi oyuncuların bulunduğu Bir Çocuk Sevdim dizisinde Merve karakteriyle rol aldı.

Ilayda Alişan nerede doğdu?

İstanbul, Türkiye İlayda Alişan/Doğum yeri

Serkay Tutuncu Cansu Kaniskan neden ayrildi?

Survivor 2016'da Avatar Atakan ile finale kadar gelen Serkay Tütüncü yarışmadayken sevgilisinin adını dilinden düşürmüyordu. Yarışmanın ardından Serkay sevgilisinden ayrıldı. Yarışmanın ardından, reklamlarda oynama fırsatı bulan Serkay, Cansu'yu terk etti.