Doğa Koleji 2021 ne zaman açılacak?

İçindekiler:

  1. Doğa Koleji 2021 ne zaman açılacak?
  2. Doğa Koleji Lise kaç yıl?
  3. Bursluluk sınavı 2021 sonuçları ne zaman açıklanacak?
  4. Doğa Koleji lise hazırlık var mı?
  5. Bilim ve Teknoloji Lisesi nedir?

Doğa Koleji 2021 ne zaman açılacak?

Öğrenciler, uzun bir yaz tatilinden sonra 18 Eylül'de eğitime başlayacak. Doğa Koleji öğrencileri ve velileri; yeni dönem heyecanını paylaşmak, okullarıyla ve öğretmenleriyle tanışmak üzere 11-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Doğa'ya Hoş Geldiniz programında bir araya gelecek.

Doğa Koleji Lise kaç yıl?

Fen, Teknoloji ve Bilimle Ayrıcalıklı Lise Eğitimi Lise giriş sınavlarında en yüksek puanla tercih edilen okullar arasında yer alan Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerine, ilk yılı İngilizce hazırlık sınıfı dahil olmak üzere toplam 5 yıllık eğitim olanağı sunuyor.

Bursluluk sınavı 2021 sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sınav sonuçları 28 Eylül 2021 tarihinden itibaren http://www.meb.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir.

Doğa Koleji lise hazırlık var mı?

Fen, Teknoloji ve Bilimle Ayrıcalıklı Lise Eğitimi Lise giriş sınavlarında en yüksek puanla tercih edilen okullar arasında yer alan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerine, ilk yılı İngilizce hazırlık sınıfı dahil olmak üzere toplam 5 yıllık eğitim olanağı sunuyor.

Bilim ve Teknoloji Lisesi nedir?

Fen ve Teknoloji Liseleri, öğrencilerine ilk yılı İngilizce hazırlık sınıfı dahil olmak üzere toplam 5 yıllık eğitim imkanı sunuyor. ... Zorunlu olan hazırlık sınıfında 24 saat İngilizce, 4 saat Almanca, ve 4 saat Teknoloji dersleri veriliyor ve bu dersler İngilizce terminolojisi ile okutuluyor.