Ürgüp'te balona binmek kaç para?

İçindekiler:

  1. Ürgüp'te balona binmek kaç para?
  2. Balona binmek ne kadar?
  3. Peri bacaları balon turu ne kadar?
  4. Kapadokya Balon kaç yaş sınırı?
  5. Kapadokya Balonlar saat kaçta izlenir?

Ürgüp'te balona binmek kaç para?

Fiyatlar kişi başı 200 Euro (örneğin sezon sonu) – 250 Euro arasında değişiyor ve uçuş süresi ortalama bir saat sürüyor.

Balona binmek ne kadar?

Kapadokya'da bulunan tüm otellerden transfer hizmeti veriliyor. Rezervasyon onayınız sonrasında transfer ve uçuş detayları ile ilgili bilgiler ilgili acente tarafından tarafınıza bildiriliyor. Balon turu fiyatı, hizmet kalitesi ve talep yoğunluğuna göre kişi başı 80-100 Euro civarında bir rakam tutuyor.

Peri bacaları balon turu ne kadar?

Kapadokyadayim olarak en uygun fiyatı sizlere minimum fiyatı sunuyoruz. 1 saatlik uçuşu kapsayan ve toplam 3 saat kadar süren balon turu fiyatı 150 euro civarındadır. Bulunduğumuz sezona göre fiyatlar değişkenlik gösterir.

Kapadokya Balon kaç yaş sınırı?

Kapadokya'ya gitmeyi planladığınız tarihler için fırsat sitelerine de bir göz atmanızı öneriyoruz. Bazen indirimli uçuş imkanları yakalayabiliyor, seyahat bütçenizde ekonomi sağlayabiliyorsunuz. 6 yaşından küçük çocuğunuzla balona binemiyorsunuz. 6-12 yaş arasındaki çocuklar da yetişkinler gibi fiyatlandırılıyorlar.

Kapadokya Balonlar saat kaçta izlenir?

İzlemek için Balon Kalkış Saatleri Sabah saat 04.30-05.00 gibi erken saatlerde olabileceği gibi, saat 06.00'yı geçen sabah saatlerine kadar sarkabiliyor bu yüzden heyecanla beklediğiniz bu görsel şöleni kaçırmamak için, Kapadokya'yı ziyaret ettiğiniz döneme özel balon kalkış saatlerini araştırmayı unutmayın.