Şemsettin baklava Şube veriyor mu?

İçindekiler:

  1. Şemsettin baklava Şube veriyor mu?
  2. Baklavacı Şemsettin kim?
  3. Güllüoğlu Bayilik veriyor mu?
  4. Faruk Güllüoğlu isim hakkı ne kadar?
  5. Faruk Güllü Kimdir?

Şemsettin baklava Şube veriyor mu?

Şemsettin Baklavaları 12.000 m2 alana sahip, teknolojinin yenilikleri ile inşa edilen modern üretim tesisiyle usta ellerin lezzeti hamura işlemesiyle ortalama günlük taze olarak kg baklava ve çeşidi üreterek toplamda 26 il 52 şube, online sipariş ile Türkiyenin 81 ilinde, toplum yemek üretim firmalarına, ...

Baklavacı Şemsettin kim?

Şanlıurfa merkez doğumlu Şemsettin Toprak, mesleğe ilk başlangıç olarak 1998 yılında Şanlıurfada baklava imalatı yapan pastanede işe başlamıştır. ... Şanlıurfa'da Bir ilk olarak azmin yaş gözetmeyerek ustalığın her yaşta yapılabileceğini ispatlamış ve başarılı bir usta olma unvanı elde etmiştir.

Güllüoğlu Bayilik veriyor mu?

Sektöre yeni bir soluk getiren ve Türkiye'de ilk çok katlı baklavacı mağazasını açan Faruk Güllüoğlu, 2012 yılında dünya trendlerine uygun hareket ederek kurduğu baklavacılık konseptinin dışında; Cafe&Restaurant konseptini de kapsayacak 4 tipte franchise vermeye başlamıştır.

Faruk Güllüoğlu isim hakkı ne kadar?

- Franchise isim hakkı bedelimiz 50 bin dolar, buna inşaat maliyetini de ekleyince anahtar teslim bir restoran 500 bin TL'yi buluyor.

Faruk Güllü Kimdir?

Faruk Güllü 1967 yılının Temmuz ayında Gaziantep'te dünyaya gelmiştir. ... Faruk Güllü 140 yılı aşkın babadan oğula aktarılan devraldığı baklavacılık işini 6. kuşak süregelmiş ve ilk temsilcisi olan büyük oğlu Enes Güllü, Faruk Güllüoğlu markasını devam ettirmiştir.