Elif Şafak kaç kitabı var?

İçindekiler:

  1. Elif Şafak kaç kitabı var?
  2. Elif Şafak kitapları hangi sırayla okumalı?
  3. Elif Şafak kaç para kazanıyor?
  4. Elif Şafak iskender nasıl bir kitap?
  5. Elif Şafak Aşk kitabı ne kadar sattı?
  6. Elif Şafak iyi bir yazar mı?
  7. Elif Şafak şu anda nerede yaşıyor?
  8. Elif Şafak ne kadar sattı?
  9. Türkiye'nin en genç yazarı kimdir?
  10. Elif Şafak aşk kitabı kaç sayfa?
  11. Aşk kitabını kim yazdı?
  12. Elif Şafak'ın annesi kimdir?
  13. Elif Şafak aşk ne anlatıyor?
  14. En genç yaşta kitap çıkaran yazar kimdir?
  15. Türkiye'de çocuk yazar var mı?
  16. Elif Şafak Aşk kitabı ne anlatıyor?
  17. Aşk Kitabı şarkı sözü kime ait?

Elif Şafak kaç kitabı var?

2016 yılında çıkardığı Havva'nın Üç Kızı adlı romanıyla eser sayısını on altıya çıkaran Şafak, bazı eserlerini İngiliz Dili'nde yazmıştır. Elif Şafak kitapları Doğu'nun ve Batı'nın hikaye anlatımı geleneklerini harmanlayarak kadınlar, azınlıklar, göçmenler, alt-kültürler ve gençlik temalarını konu edinmiştir.

Elif Şafak kitapları hangi sırayla okumalı?

Mutlaka Okunması Gereken Elif Şafak Kitapları
  • 7.0. Havva'nın Üç Kızı - Elif Şafak. Erkin Çoban 1.
  • 7.9. Ustam ve Ben - Elif Şafak. ...
  • 7.3. Araf - Elif Şafak. ...
  • 7.7. Baba ve Piç - Elif Şafak. ...
  • 6.1. Kağıt Helva - Elif Şafak. ...
  • 6.8. Med-Cezir - Elif Şafak. ...
  • 6.7. Firarperest - Elif Şafak. ...
  • 7.3. Bit Palas - Elif Şafak.
Daha fazla öğe...

Elif Şafak kaç para kazanıyor?

7.6 milyon liralık toplam ciro ile Elif Şafak Türkiye'nin en çok kazanan yazarı oldu. Şafak'ın son 1.5 yılda kitaplarından kazandığı para 1.5 milyon lira oldu. Şafak'ın kazandığı bu paraya ise yurtdışındaki satış gelirleri dahil değil.

Elif Şafak iskender nasıl bir kitap?

Tüm Elif Şafak kitapları gibi yine başarılı, sürükleyici bir kurgu, insanın içini acıtan, burkan bir öykü. Mekan tasvirleri, karakter analizleri çok gerçekçi ve başarılı. Ben kitabı gerçekten beğendim, daha bitirmedim sindire sindire okuyorum fakat kurgusu mükemmel. Her şey çok iyi gidiyor, çok güzel anlatılmış.

Elif Şafak Aşk kitabı ne kadar sattı?

Elif Şafak'ın Mevlana ve 'ilahi aşk'ı anlattığı son romanı Aşk, sadece bin satış rakamına ulaştı Kitaptan 1.2 milyon lira kazanan Şafak, bu yılın en çok kazanan yazarı oldu.

Elif Şafak iyi bir yazar mı?

abdullah. Mevlana'yı ve Şemsi Türkiye'ye tanıtan yazar Elif Şafak en iyi roman yazarlarından biri olarak kabul edilmekte ve edebiyat alanında son derece başarılı bir çizgide ilerlemektedir. Kitaplarında kurguya son derece önem veren Elif Şafak tasavvuf ile ilgili birçok ayrıntıyı insanlarla buluşturmayı başarmıştır.

Elif Şafak şu anda nerede yaşıyor?

Eserleri kırk dile çevrilen Elif Şafak'ın romanları, Viking, Penguin Random House, Rizzoli ve Phebus gibi dünyanın en önemli yayınevleri tarafından yayımlanmaktadır. 2010 yılında Fransa'nın en prestijli ödüllerinden Sanat ve Edebiyat Şövalyesi nişanına layık görülmüştür. Elif Şafak, İngiltere'de yaşamaktadır.

Elif Şafak ne kadar sattı?

En Çok Kazanan Yazarlar "Aşk" isimli romanı 300 bin adet basılan Elif Şafak, diğer kitaplarının satışlarıyla birlikte 400 binlik satış rakamına yaklaştı ve kitaplarından 1,5 milyon liralık gelir elde etti. Türkiye'nin en çok satan ve en çok kazanan yazarı unvanı bu yıl Elif Şafak'ın oldu.

Türkiye'nin en genç yazarı kimdir?

MELİS? adlı romanla Türkiye'nin en genç yazarı oldu. Okuduğu kitaplarla tanınan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül tarafından ödüllendirilen Şefika Güney, 11 yaşında ilk romanını yazdı.

Elif Şafak aşk kitabı kaç sayfa?

Hayatlarımızın durgun gölünü dalgalandıran taş misali, yüzleşmek zorunda olduğumuz sıkıntılar, acılar… ve aşkın peşinde kat etmek zorunda olduğumuz zorlu yollar, ödediğimiz bedeller… Aşk…...Aşk (Pembe Kapak)
Kapak:Uğurcan Ataoğlu
Yayın Tarihi:05.02.2014
ISBN:9786051111070
Dil:TÜRKÇE
Sayfa Sayısı:420
3 satır daha

Aşk kitabını kim yazdı?

Elif Şafak bu kitabında biri günümüzde, diğeri ise 1200'lü yıllarda geçen iki öyküyü anlatıyor. Kitap iki farklı öykü şeklinde kurgulanmış olsa da bu iki hikayeler “aşk” temelinde birbirlerine bağlı.

Elif Şafak'ın annesi kimdir?

Şafak AtaymanElif Şafak / Annesi günü, babasının o sırada doktora yapmakta olduğu Strasbourg'da dünyaya geldi. Babası sosyal psikolog ve akademisyen Nuri Bilgin, annesi diplomat Şafak Atayman'dır. Doğumundan kısa süre sonra anne ve babası ayrıldı, annesi tarafından büyütüldü. Soyadı olarak annesinin adını kullandı.

Elif Şafak aşk ne anlatıyor?

'Siyah Süt'le kendi annelik deneyimini okuyucusuna aktaran Elif Şafak yeni romanında 'aşkanlatıyor. ... Ve roman Şems ile Mevlana arasındaki aşka odaklanıyor. Bugün ile geçmiş arasında gidip gelen kitapta Şafak, Mevlana ile Şems'in hikayesini hem onların hem çevresindekilerin yorumlarıyla anlatıyor.

En genç yaşta kitap çıkaran yazar kimdir?

2006 yılında İsviçre'den Christopher Beale adlı 6 yaşında bir çocuk, 1500 kelimeden oluşan "This and Last Season;s Excursions" kitabıyla dünyanın en genç yazarı olmuştu.

Türkiye'de çocuk yazar var mı?

Duru Divriklioğlu, Rana Demiriz ve Eren Demir… Bu üç ismin ortak özelliği Türkiye'nin en genç yazarları olması. Üçü de 17 yaşın altında ve birbirinden farklı eserleri var

Elif Şafak Aşk kitabı ne anlatıyor?

Kitaba da 'Aşk' adını veren Şafak romanında günümüz ile 1200'lerin Konya'sı arasında köprüler kuruyor. ... Ve roman Şems ile Mevlana arasındaki aşka odaklanıyor. Bugün ile geçmiş arasında gidip gelen kitapta Şafak, Mevlana ile Şems'in hikayesini hem onların hem çevresindekilerin yorumlarıyla anlatıyor.

Aşk Kitabı şarkı sözü kime ait?

NilüferAşk Kitabı / Sanatçı