Bengay krem ne kadar sürede etki eder?

İçindekiler:

  1. Bengay krem ne kadar sürede etki eder?
  2. Bengay kimler kullanamaz?
  3. Bengay krem sırta sürülür mü?
  4. Bengay gebelikte kullanılır mı?
  5. Bengay krem nerelere sürülür?
  6. Kas gevşetici krem hamilelikte kullanılır mı?
  7. Bengay krem bele sürülür mü?
  8. Dolgit krem gebelikte kullanılır mı?

Bengay krem ne kadar sürede etki eder?

Bu gibi durumlarda kullanılan Bengay hem iltihap giderici hem de ağrı kesici görevi görür. Ağrılı bölgeye sürülen krem ilk birkaç saniye boyunca cildin yanmasına sebep olur, ağrının üzerindeki etkisi ise birkaç dakika içerisinde hissedilir.

Bengay kimler kullanamaz?

BENGAY'ı aşağıdaki durumlarda KULLANMAYINIZ: Eğer; - Metil salisilat, mentol veya BENGAY'ın içindeki yardımcı maddelerden herhangi birine karşı alerjik (aşırı duyarlı) iseniz, - Cildinizde açık yara varsa veya tahriş olmuş ise, bu bölgeler üzerinde kullanmayınız.

Bengay krem sırta sürülür mü?

Bengay, artrit, morluklar, basit sırt ağrıları, burkulmalar ve suşlarla ilişkili kas ve eklem ağrısını geçici olarak hafifletmek için uygulanan topikal bir ağrı kesici ısı ovasıdır.

Bengay gebelikte kullanılır mı?

BENGAY, gerekli olmadıkça gebelik süresinde kullanılmamalıdır. ve BENGAY tedavisinin emziren anne açısından faydası dikkate alınmalıdır. BENGAY'ın kullanımının insan fertilitesi üzerindeki etkileri hakkında herhangi bir veri bulunmamaktadır.

Bengay krem nerelere sürülür?

Cilde haricen uygulanarak kullanılan, iltihap giderici, kas gevşetici ve ağrı kesici nitelikte bir krem olan Bengay krem, uygulama bölgesindeki kas ve sinirleri gevşetir, cilde serinlik hissi vererek ağrıların geçmesine yardımcı olur.

Kas gevşetici krem hamilelikte kullanılır mı?

Çünkü kas gevşetici ve türevi ilaçların hamilelikte kullanımı risklidir. Özellikle fetüsün geliştiği dönemde bu tarz ilaçlar vücut içerisinde emildiğinde bebeğinizi olumsuz yönde etkiler. Bu ilaçları kullanmak özellikle kalp gelişimine etki ettiği için zorunlu kalmadıkça kullanmamak gerekir.

Bengay krem bele sürülür mü?

Eklemlerde ortaya çıkan şişliğin tedavisinde kullanılır. Eklem çevresinde meydana gelen iltihapların giderilmesine yardımcı olur. Bel fıtığına bağlı olarak bel bölgesinde meydana gelen ağrıların şiddetini hafifletir. Mentol içeriği ile cilde ferahlık hissi verir.

Dolgit krem gebelikte kullanılır mı?

Gebelik sırasında gerek duyulmadıkça Dolgit krem kullanılmamalıdır. Aynı zamanda gebeliğin ilk aylarında bebeği olumsuz etkileyen semptoma rastlanmamıştır. Ancak gebe biri bu kremi kullanmadan önce doktoruna danışmalıdır.