Medicana sağlık Grubu sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Medicana sağlık Grubu sahibi kim?
  2. Medicana Ataşehir kimin?
  3. Medicana Hastanesi Hangi grubun?
  4. Medicana Sivas hangi mahallede?
  5. Özel Kent Hastanesi sahibi kim?
  6. Ataşehir Medicana kaç metrekare?
  7. Medicana kontrol süresi ne kadar?
  8. Medicana Sivas SGK anlaşması var mı?
  9. Mişel bakistanlı kimdir?
  10. İzmir kent hastanesi ne zaman kuruldu?
  11. Cem Bakioğlu kim?
  12. Medicana nın SGK ile anlaşması var mı?
  13. Medicana saat kaçta açılıyor?
  14. Medicana SGK anlaşması var mı?

Medicana sağlık Grubu sahibi kim?

Medicana Grup yönetim Kurulu başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, 1962 yılında İstanbul'da doğdu. Evli ve iki çocuk babası. Liseyi Pertevniyal Lisesi'nde tamamlayan ve bir süre mimarlık alanında üniversite eğitimi alan Bozkurt; İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Mezunu.

Medicana Ataşehir kimin?

İSTANBUL (AA) - Medicana Sağlık Grubu, 95 milyon dolarlık yatırım yaptığı 14. hastanesi Medicana Ataşehir'i hizmete açtı. Tüm tıbbi branşlarda uzman sağlık profesyonelleri ve teknolojik altyapıya sahip Medicana Ataşehir'in, dünya çapında bir hastane olması ve sağlık turizmine öncülük etmesi hedefleniyor.

Medicana Hastanesi Hangi grubun?

Medicana Sağlık Grubu, Türkiye genelinde, İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Samsun, Sivas ve Bursa olmak üzere 7 ilde 14 hastane ile hastalarına sağlık hizmeti sunmaktadır.

Medicana Sivas hangi mahallede?

Fatura Bilgileri
Medicana Hastane İşletmeciliği A.Ş.
Avcılar ŞubeMarmara Cd. Şamlı Sk. No: 32, 34310 Avcılar/İstanbul
Konya ŞubeMusalla Bağları Mh. Gürz Sk. No: 1, Selçuklu/Konya
Sivas ŞubeKızılırmak Mh. Şehit Fethi Akyüz Cd. No: 8, Sivas
Kadıköy ŞubeZühtüpaşa Mahallesi, Recep Peker Caddesi. No:11 Kadıköy/İstanbul
32 satır daha

Özel Kent Hastanesi sahibi kim?

Orta ve Doğu Avrupa odaklı faaliyet gösteren özel sermaye yatırım grubu Mid Europa Partners, İzmir'in özel hastane kuruluşu Kent Hastane Grubu hisselerinin yüzde 65'ini satın alacağını açıkladı. Mid Europa ayrıca, hisselerini zamanla yüzde 90'a çıkarmak üzere bir anlaşma gerçekleştirdi.

Ataşehir Medicana kaç metrekare?

Medicana International İstanbul Hastanesi, 30000 m2 kapalı alana sahiptir . Hasta katları ve poliklinik katları olmak üzere birbirine geçişli iki bölümden meydana gelmiştir. Hastanemiz, İstanbul, Trakya ve Avrupa'dan gelecek hastalara hizmet verecek kapasite ve teknik özelliklerde inşa edilmiştir.

Medicana kontrol süresi ne kadar?

Kontrol muayenesi (fiziksel muayenenizi takiben 10 gün içinde) ya da. Tetkik sonuçlarınıza ait değerlendirme görüşmesini.

Medicana Sivas SGK anlaşması var mı?

Gelişmiş, spesifik ve yüksek yatak kapasiteli yoğun bakım yatak sayıları ile İç Anadolu'da önemli sağlık problemlerinden biri olan yoğun bakım eksikliğini gideren Medicana Sivas Hastanesi, SGK ile her branşta yapılan anlaşmalar sayesinde, uluslararası kalitede hizmeti, son teknolojik olanaklarla, konforlu mekanlarda İç ...

Mişel bakistanlı kimdir?

Uzun yıllar Marmaris'te turizm ile uğraştıktan sonra 1997 yılından itibaren özel hastane yöneticiliği yapmaya başladı. Bakistanlı halen, Hospitalium Medical Group Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor. 2 yıldır profesyonel dalış eğitimcisi olan Bakistanlı, sualtı fotoğrafçılığı ile ilgileniyor.

İzmir kent hastanesi ne zaman kuruldu?

Bu güven ve büyük talep karşısında kayıtsız kalmayıp Nisan 2008'de ilk tıp merkezimizi, Kent Alsancak Tıp Merkezi adıyla İzmir'in Konak ilçesinde yer alan Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde hizmete açtık.

Cem Bakioğlu kim?

Bakioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Bakioğlu, 1945 yılında İzmir'de doğdu. İzmir İktisadi Ticari İlimler Akademisi'nde okudu. 1973 yılında Bak Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ni kurdu. ... Evli ve iki erkek çocuk babası Cem Bakioğlu İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Medicana nın SGK ile anlaşması var mı?

MEDICANA ARTI SAĞLIK Koalay aracılığı ile poliçe satın alanlar Medicana'nın SGK anlaşması ile hastalarına sunduğu fırsatların yanında, ekstra çok özel teklifler ve avantajlardan da yararlanıyorlar.

Medicana saat kaçta açılıyor?

Çalışma Saatleri
Pazartesi – Cumartesi09:00 – 18:00
PazarKapalı

Medicana SGK anlaşması var mı?

Medicana International İzmir Hastanesi Hakkında. ... Medicana Sağlık Grubu'nun diğer tüm hastanelerinde olduğu gibi SGK ve özel sigorta şirketleri ile anlaşmalı olarak sağlık hizmeti sunuyor.