Araç muayenesi için randevu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Araç muayenesi için randevu nasıl alınır?
  2. Muayene sırası nasıl alınır?
  3. Randevusuz araç muayene olunur mu?
  4. Yasakta araç muayene istasyonları açık mı?
  5. Muayene tekrarı her yerde yapılır mı?

Araç muayenesi için randevu nasıl alınır?

TÜVTÜRK web sitesinden araç muayene randevusu almak için tıklayınız. Web sitesinin yanı sıra haftanın 6 günü, 08.00-20.00 saatleri arasında hizmet veren araç muayene randevu telefonu, 8888 arayıcılığıyla çağrı merkezinden randevu alabilirsiniz. TÜVTÜRK iletişim formuna linkten ulaşabilirsiniz.

Muayene sırası nasıl alınır?

Randevularınızı yalnızca resmi internet sitemizden ve 88 88 numaralı çağrı merkezimizden alabilirsiniz. Bunun dışında TÜVTÜRK adını kullanarak ücretli randevu veren kurum ve kişilere itibar etmeyiniz.

Randevusuz araç muayene olunur mu?

Araç muayenesi 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun 34. maddesi gereğince zorunludur ve sadece yetkili tek kuruluş olan TÜVTÜRK'te araç muayenesi yapılır. ... Eğer isterseniz, aracınızın son muayene geçerlilik tarihi gelmeden de TÜVTÜRK istasyonlarından randevu alarak araç muayene işlemlerinizi yaptırabiliyorsunuz.

Yasakta araç muayene istasyonları açık mı?

Araç muayenenizi ve egzoz gazı emisyon ölçümüzünü Türkiye genelinde tüm istasyonlarımızda yaptırabilirsiniz. İç İşleri Bakanlığı tarafından belirlenen sokağa çıkma yasağı olan illerde ve ilgili günlerde bu istasyonlarımız kapalı olmaktadır.

Muayene tekrarı her yerde yapılır mı?

Muayenesi yaptırılan araçlar, muayeneden geçemedikleri durumda ücretsiz muayene tekrarı hakkı için muayenenin yapıldığı aynı istasyona veya aynı ildeki diğer tüm sabit muayene istasyonlarına gitmek zorundadır.