En çok takipçisi olan Youtuber kim?

İçindekiler:

  1. En çok takipçisi olan Youtuber kim?
  2. YouTube en cok izlenen kanal hangisi?
  3. YouTube'da toplam kaç izlenme Var?
  4. Türkiye'de en çok izlenen haber kanalı hangisi 2021?
  5. YouTube izlenme Neye göre?
  6. YouTube video izlenme sayısı nasıl hesaplanır?

En çok takipçisi olan Youtuber kim?

İsveçli Let's Player ve vlogger PewDiePie, Eylül 2020'de 109 milyon abonesiyle YouTube'da en çok abone olunan bireysel kullanıcı.

YouTube en cok izlenen kanal hangisi?

En çok görüntülenen YouTube kanalı, Bollywood müziği ile bilinen bir Hint plak şirketi olan T-Series'dir. T-Series, 'de en çok görüntülenen YouTube kanalı oldu ve 2020 Şubat itibarıyla 100 milyardan fazla görüntülemeye sahiptir. En çok izlenen 50 kanalın tümü 10 milyar görüntülemeyi aştı.

YouTube'da toplam kaç izlenme Var?

Her ay 1,9 milyar kişi ziyaret ediyor. Günlük aktif kullanıcı sayısı 30 milyondur. 1 günde izlenen video sayısı 5 milyardır.

Türkiye'de en çok izlenen haber kanalı hangisi 2021?

Şahin, "TRT Haber kanalı haber kanalları arasında ülkemizde en çok izlenen kanal olma başarısını yakalamıştır. Yapılan kamuoyu araştırmalarına göre TRT 6 kategorisinde bölgede en çok izlenen kanal olma özelliğini sürdürmektedir.

YouTube izlenme Neye göre?

YouTube, bir video 30 saniye ve üzerinde izlendiği zaman bunu gerçek bir izleme olarak kabul etmektedir. 30 saniye altındaki izlemeler izlenme sayısına etki etmemekte, izlenme olarak kabul edilmemektedir. ... Yani bir IP ile aynı videoyu birden fazla kez görüntülerseniz tek bir izleme olarak kabul edilecektir.

YouTube video izlenme sayısı nasıl hesaplanır?

Aynı kullanıcı tarafından sayfa yenilenerek videonun her açılması izlenme sayısı olarak sayılmıyor. YouTube algoritmasına göre bir kullanıcı, bir videoyu en fazla 4 ya da 5 kez arka arkaya izler. Sayfa yenileyerek ya da bir videoyu başa alıp yeni izleyerek oluşturulabilecek maksimum izlenme sayısı 5'tir.