PUBG LITE güncelleme ne zaman?

İçindekiler:

  1. PUBG LITE güncelleme ne zaman?
  2. PUBG LITE güncelleme ne zaman 2021?
  3. PUBG LITE Güncelleme Nasıl Yapılır?
  4. PUBG LITE gelecek mi?
  5. PUBG Mobile Lite 0.18 0 güncellemesi ne zaman gelecek?
  6. Sezon 11 ne zaman PUBG?
  7. PUBG Lite ne oldu?
  8. PUBG güncelleme ne zaman 14?
  9. PUBG Lite artık oynanmayacak mı?
  10. PUBG Mobile yeni sürüm ne zaman gelecek?
  11. Royal pass süresi ne kadar?
  12. PUBG Mobile Lite sezon 10 ne zaman bitiyor?
  13. PUBG Mobile Lite 12 sezon ne zaman gelecek?
  14. PUBG yeni güncelleme ne zaman 2021 14?

PUBG LITE güncelleme ne zaman?

Güncelleme Notu: Kış sonunda PUBG LITE'a geldi!

PUBG LITE güncelleme ne zaman 2021?

PUBG LITE hizmetini kapatma yönünde zorlu bir karar aldık ve yolcuğumuz için zaman doldu. PUBG LITE hizmetini 29 Nisan 2021'de sonlandıracağımızı bildirmek istiyoruz.

PUBG LITE Güncelleme Nasıl Yapılır?

PUBG Mobile güncelleme nasıl yapılır? Oyun açılınca otomatik olarak güncellemeler kontrol edilmekte ve gelen bir güncelleme varsa sizlere gösterilir. Gelen güncellemeler gösterildiği zaman “Güncelle” seçeneğini seçiniz. Eğer “İptal” seçeneğini seçerseniz güncelleme yapılmayacak ve oyundan çıkacaktır.

PUBG LITE gelecek mi?

PUBG LITE hizmetinin 'de sona ermesinin planlandığını üzülerek bildiririz.” ifadelerine yer verdi. Oyunun kapatılacağının haberi, oyun yayıncısının geçen Kasım ayında PUBG Lite'ın oyun içi para sistemini kaldırdıktan sonra tamamen ücretsiz oynanacağını duyurmasının ardından geldi.

PUBG Mobile Lite 0.18 0 güncellemesi ne zaman gelecek?

PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi ile oyunculara birkaç yeni şey geliyor olacak. Tencent'ın yeni güncellemeyi tarihinde oyunseverlere sunması bekleniyordu ancak yapılan yeni bir duyuruya göre 7 Mayıs tarihi işaret ediliyor.

Sezon 11 ne zaman PUBG?

PUBG'nin 11. sezonunun 'de yayınlanması beklenmektedir.

PUBG Lite ne oldu?

Popüler battle royale oyunu PUBG'nin ücretsiz, düşük sistem gereksinimli bir versiyonu olan PUBG Lite, dün itibarıyla hizmetini sona erdirdi. ... PUBG Lite "hizmeti", 29 Nisan itibarıyla sonlandırıldı. Ayrıca geliştiriciler, 29 Mayıs itibarıyla PUBG Lite için artık Oyuncu Desteği de sunulmayacağını belirttiler.

PUBG güncelleme ne zaman 14?

PUBG Mobile'ın merakla beklenen yeni sezonunun müjdeleyicisi 1.4 Güncellemesi, 11 Mayıs'ta global olarak yayınlandı. Birden fazla modun oyuna ekleneceği yeni güncelleme ile beraber oyun deneyimini daha dengeli hale getirmek için iyileştirmeler de yapılacak.

PUBG Lite artık oynanmayacak mı?

Oyunun resmi sitesi dün kapatıldı, artık yeni indirme yapılamıyor. 29 Nisan'da hizmet tamamen sonlandırılacak. tarihinde ise oyuncu desteği tamamen kapatılacak.

PUBG Mobile yeni sürüm ne zaman gelecek?

PUBG Mobile 1.5 güncellemesi 6 Temmuz 2021'de gelecek. Güncellemenin 6 Temmuz'da geleceği resmi olarak açıklanmadı ancak ön kayıt yaptıranlarda oluşan bir sızıntı bu tarihi ortaya çıkardı. Bu sızıntı sonucu diyebiliriz ki yeni güncelleme Ignition 6 Temmuz tarihinde piyasaya sürülmüş olacak.

Royal pass süresi ne kadar?

Yeni PUBG Mobile Güncellemesi 1.5: Ateşleme ile birlikte oyun geliştiricileri, Royale Pass'in süresinin bir ay olarak değiştirildiğini ve PUBG Mobile'ın her sürümü için iki farklı geçişin çıkacağını duyurdu. PUBG Mobile 22. Sezon başladığında oyunun sezon sayacı sıfırlandı.

PUBG Mobile Lite sezon 10 ne zaman bitiyor?

PUBG Mobile 11. sezon için artık geri sayımı başladı. 8 Ocak'ta sona erecek olan 10. sezonun ardından popüler Battle Royale oyunu kullanıcılarla 0.16.5 güncellemesini buluşturacak.

PUBG Mobile Lite 12 sezon ne zaman gelecek?

PUBG Mobile 12. sezonun ne zaman başlayacağı net bir şekilde bilinmese de, 11. sezonun 8 Mart tarihinde bitmesi, 12. sezonun ise 9 Mart tarihinde başlaması bekleniyor. Bu kapsamda PUBG Mobile için 0.17.5 uzantılı güncellemenin yayınlanması bekleniyor.

PUBG yeni güncelleme ne zaman 2021 14?

PUBG Mobile'ın merakla beklenen yeni sezonunun müjdeleyicisi 1.4 Güncellemesi, 11 Mayıs'ta global olarak yayınlandı. Birden fazla modun oyuna ekleneceği yeni güncelleme ile beraber oyun deneyimini daha dengeli hale getirmek için iyileştirmeler de yapılacak.