Muze kart kac tl?

İçindekiler:

  1. Muze kart kac tl?
  2. Müze Kart kimlere ücretsiz?
  3. Müzekartla istanbulda nerelere girebilirim?
  4. Müzekart nereden alınır 2020?
  5. Kimler indirimli Müzekart alabilir?
  6. Müzekart iki kişi kullanabilir mi?
  7. Öğretmenler müzelere nasıl girer?
  8. Indirimli Müzekart kimler alabilir?
  9. Topkapi Sarayi Muzekart gecerli mi?

Muze kart kac tl?

MüzeKart ile T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ve Milli Saraylar'a bağlı 300'den fazla müze ve örenyerini bir yıl boyunca sınırsız ziyaret edebilir, tarihte keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Satın aldığınız ilk günden itibaren bir yıl boyunca geçerli olan Müze Kart'ın fiyatı Türk vatandaşları için 60 TL'dir.

Müze Kart kimlere ücretsiz?

Kültür ve Turizm Bakanlığı, tüm müzelerin, 18 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar ile öğretmenler için ücretsiz olduğunu duyurdu. Kültür ve Turizm Bakanlığı, tüm müzelerin, 18 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar ile öğretmenler için ücretsiz, diğer vatandaşları için de yıllık ziyaret bedelinin 60 TL olduğunu duyurdu.

Müzekartla istanbulda nerelere girebilirim?

İstanbul'da Müzekart Geçen Müzeler 2021
  • Topkapı Sarayı
  • Beylerbeyi Sarayı
  • Türk ve İslam Eserleri Müzesi.
  • Yıldız Sarayı
  • Büyük Saray Mozaikleri Müzesi.
  • Fethiye Müzesi.
  • Galata Kulesi.
  • Galata Mevlevihanesi.
Daha fazla öğe...

Müzekart nereden alınır 2020?

Müzekart sahibi olmak isteyenler, kart basım istasyonlarından, "Fotoğraflı TC Kimlik kartı, Pasaport ya da Sürücü Belgesi" ibraz etmek suretiyle 40 saniye içinde Müzekartlarını alabilirler. Ayrıca "www.muzekart.com" adresine istenen bilgileri girerek kredi kartıyla Müzekart alabilirler.

Kimler indirimli Müzekart alabilir?

Öğrenci kimliği ibrazı şartı ile 30 lira olan Müzekart; 18 yaş altı öğrenci, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı öğretmenler ve 65 yaş üstü vatandaşlar için ücretsiz.

Müzekart iki kişi kullanabilir mi?

Cevap 7.Müzekart sahibi dışında kişiler tarafından kullanılamaz.

Öğretmenler müzelere nasıl girer?

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve orta öğretim okulları geçerli kimlik kartını haiz öğretmenler ( Özel Öğretim Kurumlarında görev yapanlar hariç) Ülkemizde görev yapan Büyükelçi, Başkonsolos ile refakatindeki eş ve çocukları, bakanlığa bağlı müze ve örenyerlerine ücretsiz giriş yapabilirler.

Indirimli Müzekart kimler alabilir?

Ülkemizdeki ortaöğretim kurumlarında eğitim gören yabancı öğrenciler ile yüksek öğrenim kurumlarında önlisans, lisans veya yüksek lisans programlarına devam eden yabancı öğrencilere, öğrenci kimliği ibrazı şartı ile P indirimli Müzekart düzenlenir.

Topkapi Sarayi Muzekart gecerli mi?

Müzekart, bakanlığa bağlı bütün büyük müzelerin (Ayasofya, Topkapı Sarayı, Efes Antik Kenti, Göreme Açıkhava Müzesi, Pamukkale Hierapolis, Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi vb.) gişelerinden çıkartılabiliyor.