Ikinci el arabaya ne kadar kredi çıkar?

İçindekiler:

  1. Ikinci el arabaya ne kadar kredi çıkar?
  2. Garanti Bankası kaç yaşına kadar araç kredisi veriyor?
  3. Hangi marka araçlara kredi verilmiyor?
  4. Hangi araçlara kredi indirimi var?
  5. Araç üstüne kredi çekilir mi?

Ikinci el arabaya ne kadar kredi çıkar?

Eğer satın alacağınız aracın değeri maksimum 50.000 TL ise çekebileceğiniz kredi tutarı, araç değerinin p'i kadar olacaktır. Araç değeri, 0 km araçlar için aracın proforma faturasında, 2.el araçlar için kasko bedelinde yazan tutara eş değerdir.

Garanti Bankası kaç yaşına kadar araç kredisi veriyor?

İkinci el araçlar için kredi vadesi ile araç yaşının toplamı en fazla 9 yıl olabilir. Örneğin; 48 ay vadeli yani 4 yıllık bir kredi kullanılacaksa, aracın yaşı en fazla 5 olabilecektir.

Hangi marka araçlara kredi verilmiyor?

Yerli üretimi teşvik amacı taşımasına ek olarak bireysel ve kurumsal müşterilerimizin düşük maliyetli finansmana erişimini amaçlayan taşıt kredisi paketinin amacına aykırı hareket eden Honda, Hyundai, Fiat, Ford, Renault ve Toyota firmaları kredi paketi kapsamından çıkarılmıştır."

Hangi araçlara kredi indirimi var?

Yerli üretim otomotiv sektörü özelinde uygulanacak olan kampanya kapsamında indirimli faiz uygulayacak otomotiv firmaları: Binek araçlar: Fiat, Honda, Hyundai, Renault Mais, Toyota, Ford. Ticari Araçlar: Fiat,Ford, Isuzu, Karsan, Gaz Grup, Temsa, Otokar, BMC, Mercedes.

Araç üstüne kredi çekilir mi?

Sıfır ve ikinci el araç alımlarında neredeyse tüm bankaların 60 aya kadar kredi seçenekleri mevcut olsa da taşıtın ipotek olarak verilmesi ile kredi kullanılması her banka tarafından yapılmamaktadır.