Royal Motors un sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Royal Motors un sahibi kim?
  2. Rolls-Royce sahibi kim Türkiye?
  3. Hilal Aysal ne okudu?
  4. Hilal Aysal ne iş yapar?
  5. Hilal Aysal nerede çalışıyor?
  6. Royal Motors Istanbul sahibi kim?
  7. Ahu Aysal kaç yaşında?
  8. Ahu Unsal kimdir?

Royal Motors un sahibi kim?

Peki kimdir Royal Motors sahibi, işte tüm detaylar. Royal Motors'a bir aile şirketi desek yanılmış olmayız. Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Artuğ Aysal oturuyor.

Rolls-Royce sahibi kim Türkiye?

1982'den beri doğrudan lüks otomobil ithalatı ve 2. el satışı yapan Royal Motors aynı zamanda Rolls-Royce Motos Cars ve Lotus Cars gibi dünyanın en önemli otomobil markalarının da Türkiye temsilciliğini yapıyor.

Hilal Aysal ne okudu?

Yeditepe Üniversitesi'ndeki eğitim hayatının ardından New York'a taşındı ve burada moda okumaya başladı. Ancak kader onu yeniden otomobil sektörünün içerisine çekti. Fabrikaya gittiği bir gün bu sektörde çalışmak istediğine karar verdi. Ve 2013 yılından itibaren Royal Motors'un marka yöneticiliği üstlenmeye başladı.

Hilal Aysal ne iş yapar?

Öncelikle Hilal Aysal kimdir? Royal Motors Başkan Yardımcısı ve Rolls-Royce Motor Cars İstanbul Marka Müdürüyüm. ... Yeditepe Üniversitesinde moda okuduktan sonra New York'da Fashion Institute of Technology'de eğitimime devam ettim.

Hilal Aysal nerede çalışıyor?

Hilal Aysal, sahip olabileceği en sıra dışı aile geleneğini devam ettiriyor ve Rolls-Royce Motor Cars'ın Marka Müdürü olarak otomotiv sektörüne hizmet ediyor.

Royal Motors Istanbul sahibi kim?

Argun Aysal - sahibi - royal motors | LinkedIn.

Ahu Aysal kaç yaşında?

Ahu Aysal, 1957'de İstanbul'da doğdu. Babası Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nöroloji bölümünün kurucusu Prof. Dr. Sebahattin Kerimoğlu, annesi Meryem Nimet Kerimoğlu'dur.

Ahu Unsal kimdir?

Ahu Aysal, Türkiye 'de turizm işine ilk olarak 1985 yılında atıldı. Antalya Kemer'de ilk tatil köyü olan Club Salima'yı kurdu. ... Bir çok ödül alan Hotel Les Ottomans'ın kurucu ve yöneticisi Ahu Aysal 2007'de Ekonomist dergisi tarafından ' Yılın Kadın Girişimcisi' seçildi.