Istanbul adalara hangi iskeleden gidilir?

İçindekiler:

  1. Istanbul adalara hangi iskeleden gidilir?
  2. Adalara gitmek ne kadar sürer?
  3. Adalar öğrenci ne kadar?
  4. Eminönü Büyükada ne kadar sürer?
  5. Bostancı Adalar motor kaç lira?
  6. Adalara en son vapur kaçta?
  7. Büyükada'dan nerelere vapur var?
  8. Büyükada Feribotu nereden kalkıyor?
  9. Eminönü Büyükada arası vapurla kaç dakika?

Istanbul adalara hangi iskeleden gidilir?

İstanbul da özellikle Avrupa yakasında Eminönü, Karaköy ve Kabataş iskelesi, Asya yakasında ise Kadıköy, Bostancı, Maltepe, Kartal, Acılar iskelelerinden denizyolu ile istediğiniz saatlerde adalara ulaşabilirsiniz. Adalara ulaşım gerçekleştiren firmalar İDO, şehir hatları, Dentur, Turyol, Mavi Marmara ve Prenstur'dur.

Adalara gitmek ne kadar sürer?

Kabataş Adalar İskelesi'nden binebileceğiniz Şehir Hatları vapurunun güzergahı sırasıyla; Kadıköy, Kınalıada, Burgazada, Heybeliada ve Büyükada'dır. Bu yolculuğunuz ise 1 saat 35 dakika sürecektir.

Adalar öğrenci ne kadar?

Şehir Hatları Adalar Hattı'nda tam ücret tarifesi 5,20 liradan 10 liraya, indirimli öğretmen tarifesi 2,10 liradan 7 liraya, öğrenci tarifesi ise 1,20 liradan 5 liraya yükseldi. Adalar'da aylık abonman kartta ise tek yön tarifesi 3 basımdan 4'e çıkarıldı.

Eminönü Büyükada ne kadar sürer?

Vapur ve tekneler ile Büyükada'ya gidiş; Eminönü'nden yaklaşık 1 saat 15 dakika, Kabataş'tan 1 saat 30 dakika, Beşiktaş'tan 1 saat 45 dakika, Bostancı ve Kartal'dan ise 25-30 dakika sürüyor.

Bostancı Adalar motor kaç lira?

En büyük artış Adalar hattında İDO'nun Bostancı-Kabataş tam taşıma ücreti 11 liradan 15 liraya, indirimli öğretmen ücreti 6 liradan 8 liraya, indirimli öğrenci ücreti ise 4,30 liradan 6 liraya yükseldi.

Adalara en son vapur kaçta?

Firmalar İstanbul'dan sabah saat 06:00'dan itibaren başlayarak gece saat 23:00'a kadar sefer düzenlemektedir. Adalar arası vapur saatleri ise en son 00:30'a kadar sürmektedir.

Büyükada'dan nerelere vapur var?

Büyükada'ya sefer düzenleyen vapur iskeleleri:
  • Kartal.
  • Eminönü
  • Avcılar.
  • Karaköy.
  • Kabataş
  • Kadıköy.
  • Bostancı

Büyükada Feribotu nereden kalkıyor?

1 – Eminönü – Kadıköy – Adalar Şehir Hatları Vapuru ile Büyükada'ya Ulaşım. Eminönü'nden Büyükada'ya ulaşımın birinci yöntemi Kadıköy Sahili'ndeki Beşiktaş – Adalar İskelesi'nden geçen Eminönü – Kadıköy – Adalar Şehir Hatları Vapuru'na binmektir.

Eminönü Büyükada arası vapurla kaç dakika?

Vapur ve tekneler ile Büyükada'ya gidiş; Eminönü'nden yaklaşık 1 saat 15 dakika, Kabataş'tan 1 saat 30 dakika, Beşiktaş'tan 1 saat 45 dakika, Bostancı ve Kartal'dan ise 25-30 dakika sürüyor.