Zafer Utlu kimdir?

İçindekiler:

  1. Zafer Utlu kimdir?
  2. Haliç Üniversitesi rektörü kim?
  3. Haliç Üniversitesi Rektörlüğüne kim atandı?
  4. Haliç Üniversitesi ne zaman kuruldu?
  5. Melek Güneş Yavuzer kimdir?
  6. Melih Bulu görevden alındı mı?
  7. Haliç Üniversitesi ni kim kurdu?
  8. Melek Güneş Yavuzer kaç yaşında?
  9. Nur bilen Yavuzer eşi kimdir?
  10. Prof Dr Melih Bulu Hangi üniversite mezunu?
  11. Boğaziçi Rektörü Melih Bulu görevden alındı mı?
  12. Melih Bulu nasıl görevden alındı?
  13. Istanbul Haliç Üniversitesi Özel mi devlet mi?
  14. Prof Dr Güneş Yavuzer kimdir?

Zafer Utlu kimdir?

Zafer Utlu kimdir? Lisans Eğitimini Gazi Üniversitesinde 1988 yılında tamamlamıştır. Yüksek Lisans Eğitimini 1999 yılında Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde “Enerji Teknolojileri” alanında, Doktora Eğitimini 2003 yılında aynı Üniversitede Enerji alanında tamamlayarak “Doktor (PhD)” unvanını almıştır.

Haliç Üniversitesi rektörü kim?

Dr. Zafer Utlu atanmıştır.

Haliç Üniversitesi Rektörlüğüne kim atandı?

'de Haliç Üniversitesi rektörlüğüne atan Bulu, bu görevde bir yılı dolmadan Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atandı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden 1992 yılında mezun olan Bulu, Yüksek Lisans ve Doktora eğitimini Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nde yaptı.

Haliç Üniversitesi ne zaman kuruldu?

1998, Türkiye Haliç Üniversitesi/Kuruluş tarihi

Melek Güneş Yavuzer kimdir?

Melek Güneş YAVUZER , Prof.Dr. Prof. ... 2015 yılından beri Haliç Üniversitesi'nde Yüksekokul Müdürü olarak görev yapan Yavuzer, 2015-2017 yılları arasında Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ve 2019-2020 yılları arasında vekil rektörlük görevi yaptı.

Melih Bulu görevden alındı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 195 gün önce gece yarısı Boğaziçi Üniversitesi'ne 'kayyum rektör' olarak atanan AKP'li Prof. Dr. Melih Bulu yine bir gece yarısı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile görevden alındı. Bulu'nun yerine ise yardımcısı Prof.

Haliç Üniversitesi ni kim kurdu?

Haliç Üniversitesi, 1998 yılında Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı tarafından İstanbul'da kurulmuş bir vakıf üniversitesidir.

Melek Güneş Yavuzer kaç yaşında?

1992 yılında Tokat'ta doğmuştur.

Nur bilen Yavuzer eşi kimdir?

Uzman Estetisyen olan Nur Bilen Yavuzer, eşi Prof. Dr. Reha Yavuzer ile kurdukları “Rene Klinik” de Türkiye'nin ilk güzellik Danışmanı olarak tecrübelerini paylaşmakta, makyaj ve mikro pigmentasyon eğitimleri vermektedir.

Prof Dr Melih Bulu Hangi üniversite mezunu?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi mühendislik fakültesinden mezun olan Bulu, yüksek lisans ve doktorasını Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümünde tamamladı. Savunma sanayi alanında bir süre mühendis olarak çalışan Bulu, 2002 yılında Adalet ve Kalkınma Partisinin İstanbul Sarıyer İlçe Başkanlığının kuruluşunda yer aldı.

Boğaziçi Rektörü Melih Bulu görevden alındı mı?

Melih Bulu görevinden alındı. Bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Melih Bulu, 'de Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü görevine getirilmişti. Bulu'nun göreve atanmasının ardından Boğaziçi Üniversitesi'nde protesto gösterileri düzenlenmişti.

Melih Bulu nasıl görevden alındı?

Melih Bulu, Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanmasından altı ay sonra bir Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görevden alındı.

Istanbul Haliç Üniversitesi Özel mi devlet mi?

Üniversiteniz özel üniversite mi, devlet üniversitesi mi, vakıf üniversitesi midir? Türkiyede özel statülü üniversite bulunmamaktadır. Üniversitemiz vakıf üniversitesidir.

Prof Dr Güneş Yavuzer kimdir?

İstanbul'da Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanı olarak özel merkezlerde hekimlik mesleğini sürdüren Yavuzer, 2013 yılında Ulus Liv Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği'ni kurdu. 2013-2015 yılları arasında Özel Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri'nde çalıştı.