Sihirli Annem başladı mı?

İçindekiler:

  1. Sihirli Annem başladı mı?
  2. Sihirli Annem Kanal D kacinci bolum?
  3. Sihirli Annem Tv'den kaldırıldı mı?
  4. Sihirli Annem yayından kaldırıldı mı?

Sihirli Annem başladı mı?

Başrollerini İnci Türkay ve Şahap Sayılgan'ın paylaştığı dizi, Betüş isimli bir perinin, eşi vefat eden iki çocuk babası Sadık ile evlenmesi sonucu başlarından geçen macera dolu hayatlarını konu alır. Dizi 'te Kanal D'de yayımlanmaya başladı. 119. bölümün ardından 2006 yılında Star TV'ye geçti.

Sihirli Annem Kanal D kacinci bolum?

2003 yılında ilk bölümüyle ekrana gelen Sihirli Annem dizisi tekrar bölümleriyle yeniden Kanal D'de yayınlanmaya başladı. Kanal D ekranlarına 119. bölümün sonunda veda eden Sihirli Annem dizisi 2006 yılında Star TV'de yayınlandı.

Sihirli Annem Tv'den kaldırıldı mı?

4 sezon yayımlandı ve tarihinde 131. bölümüyle sona erdi. 5 yıl aradan sonra 'den itibaren tekrar Star TV'de yayımlanmaya başladı. 3 sezon daha yayımlandıktan sonra 'de 7. sezonda yayımlanan 240. bölümü ile final yaparak ekranlara veda etti.

Sihirli Annem yayından kaldırıldı mı?

YAYIN AKIŞINDAN KALDIRILDI Saat 11.00'de başlayan Sihirli Annem dizisi yerine Yeni Hayat dizisinin tekrar bölümü başladı. Uzun zaman sonra yeniden ekranlara gelen Sihirli Annem dizisinin ekrandan kaldırılması ile takipçilerin tepkisine yol açtı.