Karnede ortalama kaç olursa teşekkür alınır?

İçindekiler:

  1. Karnede ortalama kaç olursa teşekkür alınır?
  2. Teşekkür almak için ortalama kaç olmalı?
  3. Takdirname başarı belgesi yerine geçer mi?
  4. Üstün başarı belgesi ne?
  5. Maaşla ödüllendirme 2020 ne kadar?
  6. Kaymakamlığın verdiği başarı belgesi ne işe yarar?

Karnede ortalama kaç olursa teşekkür alınır?

70,00 – 84,99 puan aralığında olanlar teşekkür belgesi, 85,00 ve daha üstü bir puana sahip olanlar takdir belgesi, Ortaöğrenim süresince en az 3 öğretim yılı dönemleri boyunca takdir belgesi almış olanlar da üstün başarı belgesi ile ödüllendirilir.

Teşekkür almak için ortalama kaç olmalı?

Eğer toplama not ortalamaların 70'in altındaysa belge alamazsın.

Takdirname başarı belgesi yerine geçer mi?

3) 6111 sayılı Kanun öncesi usulüne göre ve yetkili makam (merkezde atamaya yetkili amirler, illerde valiler ve kaymakamlar) tarafından verilmiş olan takdirnamelerin 6111 sayılı Kanun sonrası ilgili 122 nci madde gereğince üstün başarı belgesi verilmesinde dikkate alınamayacağı değerlendirilmektedir.

Üstün başarı belgesi ne?

İlkokul ve ortaokul 5, 6,7 ve 8. sınıflarında derslerindeki başarı durumuna bakılmaksızın; Ulusal ve uluslararası yarışmalara katılarak ilk beş dereceye giren ve çeşitli sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerde üstün başarı gösteren öğrenciler “İftihar Belgesi” ile ödüllendirilir.

Maaşla ödüllendirme 2020 ne kadar?

Para ödülünün miktarı ve ödül konusundaki sınırlamalar 2020 yılının ikinci yarısında geçerli olan aylık katsayısına göre, en yüksek Devlet memuru aylığı 1.

Kaymakamlığın verdiği başarı belgesi ne işe yarar?

Bu belgesini verme yetkisi, merkezde memurun kurumunun bağlı veya ilgili olduğu bakana, illerde valilere, ilçelerde ise kaymakamlara aittir. ... 3 defa başarı belgesi aldıkları için kendilerine üstün başarı belgesi verilen Devlet memurlarına ödül verilebilmektedir.