Off sivrisinek kovucu nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Off sivrisinek kovucu nasıl kullanılır?
  2. Of sinek kovucu ne kadar?
  3. Off Max nasıl kullanılır?
  4. Enkov nasıl kullanılır?
  5. Of sinek ilacı nasıl kullanılır?
  6. Sinek kovucu vücut spreyi nasıl kullanılır?
  7. Off sinek Kovucu kaç saat etkili?
  8. Off Sinek Kovucu kaç saat etkili?
  9. Sivrisinek nasıl kovulur Ekşi?
  10. Raid Kokusuz sineksavar nasıl kullanılır?
  11. Sinek kovucu vücut spreyi evde nasıl yapılır?
  12. Sivrisinek kovucu ilaç nasıl yapılır?

Off sivrisinek kovucu nasıl kullanılır?

Kolayca uygulanır, portatiftir. 2 yaşın üzerinde herkes güvenle kullanabilir. Maksimum koruma için boynunuza ve kollarınıza, teninizin açıkta bulunan her yerini kapsayacak şekilde yayarak püskürtünüz. İhtiyaç oldukça işlemi tekrarlayınız.

Of sinek kovucu ne kadar?

Fiyat Analizi. Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 15,90 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 11,00 TLŞu Andaki Fiyat: 11,90 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 4 TL (%) daha ucuz.

Off Max nasıl kullanılır?

Bu sinek kovucu, uzun süreli koruma sunar ve 2 yaşın üzerindeki çocuklar için uygundur. OFF! Max cilde doğrudan sıkılabilir veya hassas bölgeler için önce ele püskürtülüp ardından cilde sürülerek kullanılabilir.

Enkov nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli, Şişeyi dik tutarak 30 cm uzaktan püskürtünüz, Vücudunuzun açıkta kalan kısımlarını ıslatacak kadar dökerek elinizle yayınız, Yüzünüze püskürtmeyiniz, önce elinize sıkıp göz ve dudak çevresi hariç yüzünüze sürünüz, Sin Off Kovucu losyonu önce elinize sıkınız sonra vücudunuzun açıkta kalan kısımlarına ...

Of sinek ilacı nasıl kullanılır?

Nasil Kullanilir Kutu üzerindeki valf deliği ileri gelmek üzere, omuz hizasında tutarak püskürtünüz. Muhtelif istikametlerde 28m3 lük bir odaya 5-6 saniye püskürtme yeterlidir. Raid Sinek Öldürücü Kokusuz'un huni ağızlı özel püskürtme mekanizması yoğun, hedefe tam isabetli ve kolayca yayılacak bir huzme oluşturur.

Sinek kovucu vücut spreyi nasıl kullanılır?

Nasıl kullanılır? Doğal sinek kovucu spreyi kullanımdan önce şişeyi iyice çalkalayın ve cildinizde açıkta kalan her yere (gözler hariç) sıkın. Sivrisineklerin ısırmaması için 30 dakikada bir sinek kovucuyu yenileyin. Şimdi yanınıza ne sivrisinek, ne sinek ne de haşere uğramaz artık!

Off sinek Kovucu kaç saat etkili?

Kolay uygulanabilir losyon formuyla portatiftir. OFF! Losyon, sizi ve ailenizi sivrisineklere karşı koruyan bir sinek kovucudur. Hayatın keyfini dilediğinizce sürebilmeniz için sivrisineklere karşı 6 saate kadar etkin koruma sağlar.

Off Sinek Kovucu kaç saat etkili?

Kolay uygulanabilir losyon formuyla portatiftir. OFF! Losyon, sizi ve ailenizi sivrisineklere karşı koruyan bir sinek kovucudur. Hayatın keyfini dilediğinizce sürebilmeniz için sivrisineklere karşı 6 saate kadar etkin koruma sağlar.

Sivrisinek nasıl kovulur Ekşi?

sivrisinekten korunma yöntemleri
  1. esemmat veya off sineksavar gibi spreyler kesin cozumdur. denenmi$tir, tavsiye ederim. ...
  2. eskiden esemmat, off, raid falan filan gibi kimyasallar yokmuş. ...
  3. klimalı yerlerde ikamet etmek. ...
  4. fesleğene elini sürmek sonra da orana burana sürerek fesleğen kokusunun bedene işlemesini sağlamak.
Daha fazla öğe...

Raid Kokusuz sineksavar nasıl kullanılır?

Nasil Kullanilir Odanın kapı ve pencerelerini kapayınız. Kutuyu iyice çalkalayınız. Kutu üzerindeki valf deliği ileri gelmek üzere, omuz hizasında tutarak püskürtünüz. Muhtelif istikametlerde 28m3 lük bir odaya 5-6 saniye püskürtme yeterlidir.

Sinek kovucu vücut spreyi evde nasıl yapılır?

Yapımı çok kolay ve etkili bir sinek kovucu spreyin en temel malzemesi sirkedir. Bir bardak beyaz sirke, bir bardak su ve 1/3 bardak doğal içerikli bulaşık deterjanını iyice karıştırın, sinek kovucunuz hazır! Bu karışımı sprey bir şişeye doldurup içerde ve dışarda sinekleri kaçırmak için kullanabilirsiniz.

Sivrisinek kovucu ilaç nasıl yapılır?

Bir sprey şişe içinde 10 damla badem yağı, 20 damla fesleğen yağı ve 20 damla ıtır çiçeği yağını karıştırın. Bu yağlar sivrisinek kovucu bitkisel yağlar olarak aklınızda kalabilir. Serin yerde muhafaza edeceğiniz bu karışım yağı, özellikle de bebek ve çocukların cildinde kullanabilirsiniz.