Devlet yurdu kaç TL?

İçindekiler:

  1. Devlet yurdu kaç TL?
  2. KYK yurt fiyatları ne kadar 2021?
  3. KYK yurt odaları kaç kişilik?
  4. Devlet yurtlarında neler yasak?
  5. KYK yurt depozito her yıl ödenir mi?
  6. KYK dan ayrılan geri dönebilir mi?
  7. Devlet yurdunda yemek ücretli mi?
  8. KYK yatak ücreti nedir?
  9. Yurttan çıkış yapınca depozito ne zaman yatar?
  10. Kyk'da kalan biri misafir olarak kalabilir mi?

Devlet yurdu kaç TL?

Yurt ücretleri 2021-2022 eğitim yılında aylık en az 300 TL olacaktır. Ancak yeni yapılan ve görece diğer yurtlardan daha iyi imkanları bulunan bazı devlet yurtlarının ücretleri 300-500 TL arası değişmektedir.

KYK yurt fiyatları ne kadar 2021?

KYK Yurt Ücretleri 2021-2022
  • Tip KYK Yurtları 2 ₺
  • Tip KYK Yurtları 3 ₺
  • Tip KYK Yurtları 3 ₺
  • Tip KYK Yurtları 3 ₺
  • Tip KYK Yurtları 4 ₺
  • Tip KYK Yurtları

KYK yurt odaları kaç kişilik?

Yurdun büyüklüğüne bağlı olmakla birlikte, KYK yurt odaları 2, 3, 4, 5, 6, 8, 12 kişiliktir. Yurt başvurusu yapılırken kaç kişilik odalarda kalacağınızla ilgili bir tercih yapılamıyor. KYK YURTLARINDA İNTERNET, TELEVİZYON VAR MI? KYK yurt odalarında televizyon bulunmaz.

Devlet yurtlarında neler yasak?

Odanızı terk etmeden önce yatağınızı ve odanızı düzenleyiniz. 3. Oda ve koridorlarda gürültü yapmayınız, yüksek sesle konuşmayınız, ders çalışan ve dinlenen arkadaşlarınızın olduğunu unutmayınız. 4. Odalarda her türlü yemek, kahvaltı yapmak, çay kahve hazırlamak yasaktır.

KYK yurt depozito her yıl ödenir mi?

Yurt ücretleri en geç ayın son günü saat 21.00'a kadar banka aracılığıyla ödenir. ... Yurtta barınmakta iken vefat eden öğrencilerin son ay yurt ücreti mahsup edilmeden depozitosu talep edilmesi halinde varislerine iade edilir. Talep edilmemesi halinde depozitosu 5 yıl bekletilir ve 5 yılın sonunda irat kaydedilir.

KYK dan ayrılan geri dönebilir mi?

Evet, yeniden müracaat edebilirsiniz. İkinci lisans eğitiminizin normal süresi kadar barınma hakkınız vardır. Fazladan herhangi bir ücret ödemezsiniz.

Devlet yurdunda yemek ücretli mi?

KYK yurtlarında yemek ücretli olarak sağlanıyor.

KYK yatak ücreti nedir?

YURTKUR'a bağlı genel ücret uygulaması yapılan yurtlarda aylık yatak ücreti 105 lira iken, bu para öğrencilerden 3'er aylık dönemlerde tahsil ediliyor. Ayrıca 175 TL depozito ücreti alınıyor. Özel yurtlarda öğrencilere tek kişilikten 8 kişiliğe kadar çeşitli oda seçenekleri sunuluyor.

Yurttan çıkış yapınca depozito ne zaman yatar?

Depozito ücretleri ne zaman yatar şekline bir soru yöneltirseniz net bir tarih vermek mümkün değildir. KYK yurdunun öğrenci sayısına ve yoğunluğuna göre ortalama 1 hafta içerisinde hesabınıza yatabilmektedir.

Kyk'da kalan biri misafir olarak kalabilir mi?

İşte, o konu hakkında bazı bilgiler. KYK yurtlarında asil olarak kalma hakkına sahip olan öğrenciler, kayıtlarını gerçekleştirmelerinin akabinde yurtlarda kalabilecek. Yedek listede kalan öğrenciler ise misafir olarak kalma imkanına sahip olabilecek.