Kendall Jenner hangi bölüm mezunu?

İçindekiler:

  1. Kendall Jenner hangi bölüm mezunu?
  2. Kendall Jenner ne iş yapıyor?
  3. Kylie Kendall and Kim?
  4. Kendall Jenner ın çocuğu var mı?
  5. Kendall Jenner nasıl para kazanıyor?
  6. Kendall mı daha büyük Kylie mi?

Kendall Jenner hangi bölüm mezunu?

2014 yılında Sierra Canyon Okulu'ndan mezun oldu. Kendall Jenner 13 yaşından itibaren modellik yapmaya başladı.

Kendall Jenner ne iş yapıyor?

Manken OyuncuTV Ünlüsü Kendall Jenner/Meslekleri

Kylie Kendall and Kim?

Tam ismiyle Kylie Kristen Jenner, 10 Ağustos 1997 yılında Los Angeles'te dünyaya geldi. Bruce Jenner ve Kris Jenner'ın kızı olan 21 yaşındaki yıldız; Kendall Jenner'ın küçük kardeşi, Kourtney, Kim, Khloe ve Rob Kardashian'ın ise üvey kardeşi. ... Abileri Rob ise, baba Robert Kardashian'ın adını taşıyor.

Kendall Jenner ın çocuğu var mı?

Boşanma aşamasında olan Kim Kardashian ile Kanye West'in North, Saint, Chicago ve Psalm adında dört çocuğu var. Khloe Kardashian'ın Tristan Thompson ile birlikteliğinden 2018 yılında True adında bir kızı dünyaya gelmişti. ... Kendall Jenner ise ailede henüz çocuğu bulunmayan tek isim…

Kendall Jenner nasıl para kazanıyor?

Jenner, sadece modellikten değil, aynı zamanda sosyal medyadan ve kardeşi Kylie ile birlikte kurdukları giyim markasından da para kazanıyor... Dünyanın en çok kazanan modeli unvanına sahip olan Kendall Jenner'a yakın kişilerin iddiasına göre, modelin aylık geliri tam olarak 40 milyon dolar.

Kendall mı daha büyük Kylie mi?

Tam ismiyle Kylie Kristen Jenner, 10 Ağustos 1997 yılında Los Angeles'te dünyaya geldi. Bruce Jenner ve Kris Jenner'ın kızı olan 21 yaşındaki yıldız; Kendall Jenner'ın küçük kardeşi, Kourtney, Kim, Khloe ve Rob Kardashian'ın ise üvey kardeşi. Kylie'nin ayrıca baba tarafından 4 üvey kardeşi daha var.