Bee O up propolis damla ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Bee O up propolis damla ne işe yarar?
  2. Propolis nedir faydaları zararları?
  3. Bee O up propolis damla nasil kullanilir?
  4. Propolis zararı var mı?
  5. Propolis damla direk içilir mi?
  6. Propolis nasıl kullanilir Saraçoğlu?
  7. Polen nasıl kullanılır Saraçoğlu?
  8. Propolis damla kaç damla kullanılır?
  9. BEEO up propolis kaç damla kullanılır?

Bee O up propolis damla ne işe yarar?

Arılar tarafından kovandaki mikropları yok etmek ve sterilizasyonu sağlamak için kullanılır.

Propolis nedir faydaları zararları?

Propolis, arıların salgı bezlerinden salgıladığı ve reçine kıvamında olan bir üründür. Propolis bal kadar faydalıdır ve yıllardır insan sağlığı için olumlu etkilere sahiptir. Solunum ve bağışıklık hastalıklarını iyileştirmek için önerilen propolis, arıların yaşam döngüsü için de önemlidir.

Bee O up propolis damla nasil kullanilir?

Etken Madde: Propolis %30 Yardımcı Maddeler: Su, Buğday Alkolü Kullanım Önerisi: Yetişkinler için günde 2 defa 10'ar damla, çocuklar için günde 2 defa 5'er damla doğrudan veya bala, yoğurda veya ekmeğin üzerine damlatılarak tüketilebilir.

Propolis zararı var mı?

Propolisin yan etkileri ve zararları Yüksek dozda kullanıldığında mideye rahatsızlık verebilir. Bal alerjisi olan kişilerin propolis tüketmesi tavsiye edilmemektedir. Uzun süreli kullanımda alerjik reaksiyona, hassas ciltlerde kaşıntı ve kızarıklığa neden olabilir.

Propolis damla direk içilir mi?

Suda çözünür olanı su, süt, meyve suyu, çay, kahve vb. içeceklerinize damlatarak tüketebilirsiniz. Suda çözünmeyen propolisi de bal, yoğurt, ekmek, pekmez vb. gıdalara damlatarak tüketebilirsiniz.

Propolis nasıl kullanilir Saraçoğlu?

Katı halde alınan propolisi rendeleyerek 1 yemek kaşığı süt ile karıştırıp propolis yüz maskesi olarak kullanabilirsiniz. Mide ve bağırsak problemleri için ise 100 mililitre sıcak su içerisine 15-20 damla propolis damlası kullanılabilir. Cilt yaraları, mantar enfeksiyonları, uçuklar için propolis yağı kullanılabilir.

Polen nasıl kullanılır Saraçoğlu?

Bir bardak sütün içine bir çay kaşığı arı poleni ekleyip tamamen karıştığına emin olduktan sonra rahatlıkla tüketebilirsiniz. Eğer günlük sütlerin tadından pek hoşlanmıyorsanız tercih edeceğiniz bitkisel sütler (Hindistan cevizi sütü, soya sütü vs.) ile de arı polenini tüketmeniz mümkün.

Propolis damla kaç damla kullanılır?

Tüketim Önerisi: Çocuklar için günde 10-40 damla arası, 11 yaş ve üzeri yetişkinler için günde 20-80 damla arası su, süt, meyve suyu gibi gıdalarla beraber tüketilmesi tavsiye edilir. Örneğin, 20 damla propolisi bir bardak (yaklaşık 200 ml) su, süt, meyve suyuna karıştırarak tüketebilirsiniz.

BEEO up propolis kaç damla kullanılır?

Tüketim Önerisi: 4-10 yaş arası çocuklar için günde 10-40 damla arası, 11 yaş ve üzeri yetişkinler için günde 20-80 damla arası su, süt, meyve suyu, bal, pekmez gibi gıdalarla beraber tüketilmesi tavsiye edilir. Örneğin, 20 damla propolisi 1 bardak (yaklaşık 200 ml) su, süt, meyve suyuna karıştırarak tüketebilirsiniz.